Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Econoshock 2.0

Van industriële revolutie naar duurzaamheidsrevolutie

Dvd Nederlands 2014 5425019008062
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze vierdelige serie biedt een spraakmakende kijk op de toestand van de wereldeconomie. VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck gaat niet alleen op zoek naar de wortels en de gevolgen van de huidige financiële en economische crisis, maar ook naar mogelijke oplossingen.

In zijn wereldwijde en persoonlijke zoektocht wordt Van Droogenbroeck bijgestaan door topeconoom Geert Noels, auteur van de bestseller 'Econoshock', die de rode draad van deze serie vormt. Volgens Noels zijn er zes verschillende schokken die de wereldeconomie door elkaar schudden. Samen vormen zij één grote megaschok waar iedereen de gevolgen van zal merken.

Specificaties

ISBN13:5425019008062
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Verschijningsdatum:15-4-2014
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Michaël Van Droogenbroeck

Michaël Van Droogenbroeck (1978) is financieel journalist bij de VRT. Van 2017 tot juni 2020 presenteerde hij op Radio 1 het actualiteitsprogramma De Ochtend. In HLN bracht hij regelmatig een bijdrage over de meest courante vragen die mensen zich stellen over geld.

Andere boeken door Michaël Van Droogenbroeck

Over Geert Noels

Geert Noels (1967) is hoofdeconoom van de zakenbank Petercam en columnist bij het economische weekblad Trends. De afgelopen jaren groeide hij uit tot een bekende opiniemaker en veelgevraagd spreker over financiële en economische onderwerpen

Andere boeken door Geert Noels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Econoshock 2.0