Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Pestkwartet

Spel (h) Nederlands 2017 7106073190945
Verkooppositie 9476
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Je wilt pesten op het werk bespreekbaar maken maar je weet niet hoe? Speel het PESTKWARTET!

Je spreekt spelenderwijs over: Wat is pesten? Wat zijn de gevolgen? Wat zijn de signalen? Wat moet de werkgever doen? Welke tips zijn er? Hoe kan de organisatie preventief optreden? Wat is het gedrag van de pester ? Hoe spreek je iemand aan op pestgedrag ?

Speel het kwartet met je collega's in de pauze, tijdens een vergadering, in een intervisie. Of leg het kwartet achteloos op de hoek van je bureau en kijk wat er gebeurt.

Nog niet eerder was het zo makkelijk om een taboe te doorbreken.

Specificaties

ISBN13:7106073190945
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:19-7-2017
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Els van Leeuwen

Els van Leeuwen is sinds 2000 trainer/ teamcoach en supervisor. Zij geeft o.m. training aan medewerkers in het erkennen, herkennen en aanpakken van ongewenst gedrag op de werkvloer zoals agressie, intimidatie en pesten. Om haar trainingen nog meer waarde te geven, heeft zij beide spellen ontwikkeld. Het PESTKWARTET kwam tot stand in samenwerking met Michiel Hordijk. Samen zetten zij zich in om ‘pesten op het werk’ zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Andere boeken door Els van Leeuwen

Over Michiel Hordijk

Michiel is mediator en zet zich in voor medewerkers en leidinggevenden die aanlopen tegen de ingewikkelde communicatie die kan ontstaan als de dingen net even anders lopen. Door de veranderingen in de communicatie jarenlang bij te houden heeft hij een effectieve manier ontwikkeld die snel geleerd kan worden en zelfstandig door de teams kan worden ingezet zodat veel escalaties kunnen worden voorkomen. Samen zetten zij zich in om ‘pesten op het werk’ zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Andere boeken door Michiel Hordijk

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pestkwartet