Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 8438475967818. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Creatieve Coachingskaarten - Speelkaartformaat - editie Groen

Losbladig Nederlands 2019 9797090099779
Verkooppositie 5949Hoogste positie: 154
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Deze set van coachingskaarten heeft een handzaam formaat. Het bestaat uit 52 kleurrijke & verrassende afbeeldingen, aangevuld met de uitleg en voorbeeldvragen. De afbeeldingen roepen emoties en vragen op. In hetzelfde formaat is ook de versie 'Rood'. In beide sets zitten verschillende kaarten. Indien gewenst, kunnen de sets naast en door elkaar worden gebruikt

De afbeeldingen zijn zeer verschillend, kleurrijk en roepen diverse emoties op. De set kan uitstekend worden ingezet om op een nieuwe manier antwoorden te krijgen op oude & nieuwe vragen. Het werken met deze coachingskaarten geeft energie en lol. Gevoelens en problemen die misschien moeilijk te verwoorden zijn, kunnen door het kiezen van een kaart meteen zichtbaar worden gemaakt.

Gebruik van de coachingskaarten:
Leg alle kaarten op een tafel. Het zijn veel kaarten en dat is een bewuste keuze. Dit geeft elke deelnemer de kans om een passende afbeelding te vinden bij de gestelde vraag.

Stel een vraag aan de deelnemer(s) en nodig de deelnemer(s) uit om een kaart te kiezen die past bij zijn/haar antwoord. Ga niet in discussie over het kiezen van de kaart, alsmede ga niet in discussie over de betekenis van de kaart.

Als alle deelnemers een kaart hebben gekozen, laat dan iedereen rustig vertellen over zijn / haar gekozen kaart en zijn / haar motivatie. Geef geen oordeel over de keuze en stel alleen vragen als er onduidelijkheden zijn. Stel dan open vragen en probeer geen sturing te geven aan de vragen.

In eerste instantie worden de coachingskaarten gebruikt met een coach / begeleider / leidinggevende. Daarna kunnen teams ook zelfstandig de coachingskaarten inzetten voor vraagstukken.

Indien gewenst, kan een deelnemer een kaart ook mee naar huis of werkplek nemen, om als positieve reminder te werken voor het behalen van een doel.
Spreek af, of de deelnemer de kaart bij een volgende bijeenkomst wel / niet mee terug brengt.

Natuurlijk kunnen de coachingskaarten ook op andere manieren worden gebruikt, zoals door met gesloten ogen een kaart uit een stapel te pakken en daar verder vragen over te stellen.

Voorbeelden van vragen:
- Als ik samen kan werken met mijn beste vriend / collega
- Toen ik een belangrijke mijlpaal behaalde
- Een mooie herinnering van mijn jeugd
- Als ik ruzie heb met mijn beste vriend / collega
- Als ik hulp krijg, uit onverwachte hoek
- Als ik iemand echt kan helpen
- Als ik niet goed ik mijn vel zit
- Als ik geen 'Nee' kan zeggen
- Als ik mijn team mag leiden
- Als ik het even niet weet
- Als ik me krachtig voel
- Als ik enthousiast ben
- Mijn grootste angst

Tip! Als je eerst een vraag stelt over de huidige situatie, kan je daarna ook vragen hoe de ideale situatie eruit ziet, met een andere kaart die de deelnemer(s) kiest. Ook kan je vragen of er een tussenstap nodig is, als de huidige & ideale situatie te ver van elkaar af staan.

Geschikt voor algemeen gebruik voor coaches, begeleiders, docenten, trainers, persoonlijke begeleiding.

Naast deze set zijn beschikbaar:
– een set in gelijk formaat met andere afbeeldingen, zoals versie 'groen'.
– set basic – 26 kaarten – formaat 9x12 cm – gedrukte kaarten met afgeronde hoeken
– set XL (in 2 varianten) – 66 kaarten – formaat 10x15 cm – gedrukte kaarten met afgeronde hoeken.

Specificaties

ISBN13:9797090099779
Trefwoorden:coachen, creativiteit
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:52
Druk:1
Verschijningsdatum:14-1-2019
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

2.8 van de 5
13 stemmen
5
0
0
3
5

Over Annemiek Sierhuis

Annemiek Sierhuis (geb. 1972) is technisch bedrijfskundig ingenieur, loopbaancoach en fotograaf. Deze combinatie van talenten heeft geresulteerd in de Coachingskaarten. Zij is werkzaam geweest in het bedrijfsleven & in de gezondheidszorg. Nu is zij fulltime fotograaf. Annemiek houdt van kleurrijk, mensen, patronen en ziet de schoonheid in vele dingen.

Andere boeken door Annemiek Sierhuis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Creatieve Coachingskaarten - Speelkaartformaat - editie Groen