Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Meta Me Meta You

Eerste interactieve NLP-bordspel ter wereld

Spel (h) Nederlands 2011 8710126624821
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Nu inclusief extra kaartenset t.w.v. € 14,95

Dit spel leert u om snel en simpel de denkstijlen van uzelf als ook die van een ander te ontdekken. Door de speelse en simpele manier leert u op interactieve wijze hoe denkstijlen werken. U leert bovendien wat het effect is op uw eigen communicatie en daardoor wordt u nog flexibeler.
Waarom is er voor een speels karakter gekozen? Als kind sprak u veel hulpbronnen aan, waardoor u heel snel kon leren en ontwikkelen. Daar is in Meta Me Meta You rekening mee gehouden. U boort nu namelijk die hulpbronnen weer aan, door het 'accelerating learning process' toe te passen.

Het doel van het spel is aanname, invulling en vooroordelen zoveel mogelijk af te leren, waardoor het respect naar anderen toe en ook naar uzelf zal groeien. Voor iedereen die graag wil ontwikkelen en communicatief sterker wil worden. Voor zowel het gezinsleven,met vrienden, training en het bedrijfsleven. Men kan het met 2 tot 8 spelers spelen, koopt u 2 bordspellen dan kunt u tot 16 spelers spelen.

Specificaties

ISBN13:8710126624821
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1

Lezersrecensies

5.0 van de 5
9 stemmen
9
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kurt Wegener

Persoonlijk ben ik erg gehecht aan zelfontplooiing en persoonlijke groei. Ik zeg dan ook regelmatig: 'Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!'. Ik ben ook continu bezig met het bevorderen van mijn zelfontplooiing door het verbreden en vergroten van mijn kennis en het versterken van persoonlijke kenmerken. Een aantal kenmerken staan bij mij hoog in het vaandel; individualistisch, onafhankelijk, betrouwbaar, motiverend, flexibel, inspirerend. Neuro linguïstisch Programmeren (NLP) is voor mij een instrument geweest om deze zelfontplooiing te ondersteunen en te stimuleren.

Andere boeken door Kurt Wegener

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meta Me Meta You