Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Succesvol Op Internet - Twitter

Dvd Nederlands 2014 8717662568077
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Twitter, iedereen heeft er van gehoord en iedereen praat er over. Mensen met Twitter hebben invloed en krijgen veel meer voor elkaar bij grote bedrijven. Televisie programma’s gebruiken het steeds vaker in de uitzending. Het is een compleet andere wereld, die voor velen nog onbereikbaar lijkt.

Wil jij ook aan de slag met dit sociale netwerk, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wilt jij leren hoe je een account goed opzet, zorgt dat je met anderen in contact komt en weten wat al die begrippen als Tweep, Tweet, Mention en Retweet nu allemaal betekenen? Dan is deze cursus voor jou.

In deze praktische cursus legt Jan Willem Alphenaar, internet expert, je op een heldere en duidelijke manier uit hoe Twitter werkt. Na het volgend van deze training kun jij zelf ook direct aan de slag met dit sociale netwerk en je wereld verbreden.

- Uitleg door internetspecialist Jan Willem Alphenaar
- Complete videotraining
- Gratis extra materiaal.

Specificaties

ISBN13:8717662568077
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Aantal pagina's:50
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Willem Alphenaar

Jan Willem Alphenaar (1969) is spreker op congressen, bedrijfsmeetings en netwerkbijeenkomsten en een autoriteit op het gebied van social media. Vanuit zijn PR-achtergrond is hij verslingerd geraakt aan het fenomeen. Alphenaar weet wat je met social media teweeg kunt brengen. Met bijna 20 jaar ervaring op internet, als ex internetondernemer – en ex-failliet ondernemer – weet hij alles over online slagen en falen. Na meer dan 300 blogs en artikelen wordt het tijd om zijn kennis en ervaring te delen via een handig en praktisch boek. De kracht van social media wordt verder uitgewerkt op zijn site powerPR.nl en in zijn blogs voor Marketingfacts.nl. In zijn boek Simpel. Zakendoen met social media bundelt Alphenaar zijn kennis in een helder overzicht met bruikbare handreikingen.

Andere boeken door Jan Willem Alphenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succesvol Op Internet - Twitter