Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

KoersKaart - Rijnlands Organiseren

Spel (h) Nederlands 2013 8717953100917
Niet leverbaar.

Samenvatting

Dit dialoogspel op landkaartformaat laat u ervaren hoe de Rijnlandse manier van organiseren werkt. Ga samen in gesprek over o.a. de volgende vragen:
- Wanneer bent u trots op uw vak? En wanneer schaamt u zich?
- Wat zijn de verschillen tussen Rijnlands en Angelsaksisch?
- Wie weet het werk het beste te organiseren?
- Hoe passen wij dit toe op een eigen proces in de organisatie?
- Bedenk welke stap u als eerste zet!

Met meer energie, meer diepgang en meer snelheid bepalen jullie samen de eerste stappen in de juiste richting. En dat op drie niveaus: individu, team en organisatie. Om de koers te bepalen kan één kaart genoeg zijn.
De 'KoersKaart - Rijnlands Organiseren' is ontwikkeld met Jaap Peters, veelgevraagd spreker en auteur (o.a. 'Het Rijnlandboekje', 'Intensieve Menshouderij').

Handig om te weten:
- Elke KoersKaart is ontwikkeld volgens de leercyclus van Kolb: Ervaren, reflecteren, conceptualiseren en actief experimenteren.
- Ga met elkaar in twee uur door een gestructureerd proces.
- Schrijf alles op de KoersKaart en leg zo de dialoog vast.
- Krijg toegang tot achtergrondinformatie, zoals artikelen en video's, via een link op de KoersKaart.
- Speel met één groep of met de hele organisatie tegelijkertijd. Minimaal vier, maximaal acht personen per spel.

Specificaties

ISBN13:8717953100917
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Uitgever:Koerskaart
Druk:1
Verschijningsdatum:15-3-2013
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

4.8 van de 5
4 stemmen
3
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jaap Peters

Organisatieadviseur Jaap Peters studeerde Bedrijfskunde in Delft. Jaap is vooral bekend van zijn boeken ‘Intensieve Menshouderij’, ‘Bij welke reorganisatie werk jij?’, de Rijnlandboekjes die hij met Mathieu Weggeman schreef en het recente e-book ‘Nieuwe tijden, anders organiseren’. De verhalen van Jaap worden steevast beoordeeld als herkenbaar en inspirerend. Niet gek voor iemand die put uit een rijke adviespraktijk met opdrachten in het onderwijs, de zorg, bij de nationale politie, gemeentes en in het bedrijfsleven. Kennis gedijt het beste als je het van het ene naar het andere domein brengt. Zoals hij zelf zegt: ‘De praktijk van alle dag houdt je nederig en praktisch’. Jaap vindt dat managers en stafdiensten vooral de vakmensen in een organisatie moeten ondersteunen in plaats van voor de voeten lopen. Het is een rode draad in zijn lezingen. Jaap Peters werkt bij DeLimes nieuw organiseren. Hij is initiatiefnemer van het kwartaalmagazine Slow Management.

Andere boeken door Jaap Peters

Over Sietse Rauwerdink

Sietse Rauwerdink is founding partner van De Koers | Strategische Conversaties. Als geestelijk vader van het concept KoersKaart weet hij mensen in organisaties weer met elkaar in gesprek te brengen.

Andere boeken door Sietse Rauwerdink

Over Angelique Greiner

Angelique Greiner is zelfstandig trainer en ontwikkelt nieuwe manieren van leren, waarbij zij zich richt op e-learning en seriousgaming. Samen met Sietse Rauwerdink heeft zij KoersKaart opgericht, waarmee zij de kennis van inhoudelijke experts combineren met hun ervaring in het maken van serious games. Dit levert een routekaart op die teams in staat stelt om leuker, constructiever én sneller de eerste stappen in de juiste richting te bepalen.

Andere boeken door Angelique Greiner

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        KoersKaart - Rijnlands Organiseren