Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Remote

Office Not Required

Paperback Engels 2013 9780091954673
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

For too long our lives have been dominated by the `under one roof' Industrial Revolution model of work. The technology to work remotely and to avoid the daily grind of commuting and meetings has finally come of age, and bestselling authors Jason Fried and David Heinemeier Hansson are the masters of making it work at tech company 37signals.

Specificaties

ISBN13:9780091954673
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Verschijningsdatum:11-1-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over David Heinemeier Hansson

David Heinemeier Hansson is medeoprichter van Basecamp en coauteur van The New York Times-bestsellers Rework en Remote. Hij is ook de maker van de softwaretoolkit Ruby on Rails, de software achter Twitter, Shopify, GitHub, Airbnb, Square en meer dan een miljoen andere online applicaties. David komt uit Denemarken, verhuisde in 2005 naar Chicago en verdeelt nu zijn tijd tussen de VS en Spanje met zijn vrouw en twee zonen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag in raceauto’s en doet hij mee aan internationale wedstrijden, neemt hij clichéfoto’s van zonsondergangen en kinderen, en gaat hij veel te veel tekeer op Twitter.

Andere boeken door David Heinemeier Hansson

Over Jason Fried

Jason Fried is medeoprichter en CEO van Basecamp. Hij begon het bedrijf in 1999 en runt de zaken sinds die tijd. Samen met David schreef hij Getting Real, Rework en Remote. Als het om business gaat, vindt hij dat dingen eenvoudig zijn tot je ze gecompliceerd maakt. En als het om leven gaat: we proberen allemaal om er al doende achter te komen hoe dat moet.

Andere boeken door Jason Fried

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Remote