Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Jamies 15-Minute Meals

Gebonden Engels 2012 9780718157807
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

'This is incredible food, cooked ridiculously quickly, and I've done all the thinking for you.' - Jamie Oliver 15-Minute Meals is Jamie's simplest and most straightforward book yet. It pushes the concept of fast, everyday food to a new level, without compromising on flavour. It's designed to excite and inspire people to prepare a balanced, nutritional, no-nonsense meal every night of the week.

It covers everything from homely British dishes, to Mediterranean family staples as well as Thai, Chinese and Indian-inspired dishes. The layouts are simple and easy to follow, and the punchy titles will grab you as you flick through. It's far and away the most balanced and exciting everyday cookbook on the market - and if you liked 30-Minute Meals, this will knock your socks off.

Specificaties

ISBN13:9780718157807
Trefwoorden:koken
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:1-1-2012
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn boeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Met zijn liefdadigheidsinstelling zet hij zich in voor een wereldwijde, aanhoudende Food Revolution, met als doel obesitas bij kinderen terug te dringen en om mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven. Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders, The Cricketers in Clavering, Essex. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren. In 2001 stopte Jamie met The Naked Chef en opende hij zijn eerste Fifteen-restaurant, wat het begin was van een reis van vijftien jaar waarin achterstandsjongeren worden opgeleid om in de horeca te werken. Een paar jaar later nam hij het initiatief om de schoollunches in Engeland te verbeteren, met grote – en blijvende – veranderingen in de school kantines als gevolg. Jamie’s nationale en internationale campagnes hebben als doel de manier waarop mensen zichzelf en hun families voeden ingrijpend te veranderen, en om overheden en bedrijven aan te sporen om op een positieve manier bij te dragen aan voedingsonderwijs en de publieke gezondheid. Al zijn commerciële activiteiten zijn erop gericht om de lat hoog te leggen en dat niveau te behouden. Onder zijn succesvolle restaurants bevinden zich Barbecoa en de verzameling Jamie’s Italian-restaurants in Engeland en daarbuiten. Jamie’s grote aanbod aan etenswaren en keukenspullen is wereldwijd populair. Jamie legt contact met zijn publiek via meerdere digitale platformen. Voor jamieoliver.com, het Jamie Oliver Food Tubenetwerk op YouTube en verschillende sociale websites maakt hij exclusieve items. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Jamie woont in Londen en Essex met zijn vrouw Jools en hun kinderen.

Andere boeken door Jamie Oliver

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jamies 15-Minute Meals