Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Linchpin - Are You Indispensable?

How to Drive Your Career and Create a Remarkable Future

Paperback Engels 2010 9780749953355
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

De meesten van ons zijn opgegroeid in een wereld waar we een baan vonden, instructies opvolgden, voor brood op de plank zorgden, en dat was dat. Maar toen veranderde de wereld. Uitbesteden, automatisering en nieuwe marketing vormen vandaag de dag een bedreiging voor iedereen die goed genoeg is, alleen maar gehoorzaamt en betrouwbaar is.

De oude slaafse werkmentaliteit in risicoloze banen is vervangen door een cultuur van creativiteit, vrijheid en positivisme. In een wereld waar mensen niet langer beloond worden voor het blindelings opvolgen van instructies, profiteren juist diegenen die inzet tonen en de nieuwe regels bepalen. 'Linchpin' leert elke lezer hoe hij de ketens van gehoorzaamheid af moet gooien en zo zelf een van de regelmakers, beslissers en oplossers kan worden: anders gezegd, onmisbaar.

'Linchpin' is verplichte kost voor iedereen die een belangrijke en invloedrijke positie voor zichzelf in zijn organisatie wil. Nu is de tijd om te beslissen: stilzitten, inschikken en (misschien) maar net meekomen, of: opstaan, opvallen en onmisbaar worden.

Specificaties

ISBN13:9780749953355
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Piatkus Books
Druk:1
Verschijningsdatum:4-2-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Seth Godin

Seth Godin is auteur van achttien bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow, Tribes, The Dip, Linchpin en Poke the Box. Zijn dagelijkse posts op seths.blog hebben een miljoenenpubliek en zijn workshops helpen mensen over de hele wereld. Hij is de enige persoon die is toegelaten tot zowel de Marketing Hall of Fame als de Direct Marketing Hall of Fame.

Andere boeken door Seth Godin

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Linchpin - Are You Indispensable?