Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen

The 7 Habits of Highly Effective People

Powerful lessons in personal change

Paperback Engels 2013 9781471129391
Verkooppositie 9999999239 dagen in de top 100
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

In dit boek, waarmee Stephen Covey een miljoenenpubliek heeft bereikt, leert hij hoe managers de kwaliteit van hun persoonlijke leven, hun producten, diensten en organisaties kunnen verbeteren. De leider van de toekomst heeft een open oog voor zaken als rechtvaardigheid, integriteit, menselijke waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit.

Covey beschrijft 7 eigenschappen die succesvolle mensen gemeenschappelijk hebben: proactiviteit, doelgerichtheid, beginnen bij het begin, denken in termen van win-win relaties, eerst begrijpen dan begrepen worden, synergetisch werken en evenwichtige zelfvernieuwing.

Dit boek is ook vertaald in het Nederlands als 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap'.

Specificaties

ISBN13:9781471129391
Trefwoorden:leiderschap
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:391
Druk:1
Verschijningsdatum:6-11-2013
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (2)

Roy van den Anker | 20 mei 2014
In mijn studententijd kreeg ik na afloop van een eenmalig college van een Zuid-Afrikaanse docent de aanbeveling om een specifiek boek te bemachtigen van Stephen Covey: ‘De 7 eigenschappen van effectief leiderschap’. Ik had nog nooit van de auteur gehoord, maar was dusdanig onder de indruk van het college dat ik direct doorgelopen ben naar de lokale boekhandel om het boek te bemachtigen.Lees verder
Rembrandt Inc.
Pierre de Winter | 28 april 2008
Het doet wat geforceerd aan. The 7 Habits of Highly Effective People van Stephen Covey langs het leven van Rembrandt van Rijn leggen om te kijken hoe het leiderschap van de vader der vaderlandse schilderkunst eruit zag. Of een SWOT-analyse maken van zijn schildersatelier, waarbij de ‘premium pricing’ die Rembrandt hanteerde (met andere woorden: hij wist wat zijn schilderijen waard waren en vroeg dat er ook voor) wordt gezien als een Sterkte en de strikt aan zijn unieke talent gebonden waarde van de schilderijen als een Bedreiging.Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
19 stemmen
11
8
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Foppe on leadership
Pierre de Winter 29 april 2008 De trainer van het Olympisch elftal ontmoette vorige week het Tibetaans voetbalelftal in het Thialf-stadion, waar het een training kreeg van oud-Heerenveen speler Maarten de Jong. “Aardige mensen hoor, die Tibetanen. En ze konden redelijk voetballen; behoorlijk amateurniveau. Die zijn helemaal niet met politiek bezig. Volgens mij willen ze – net als de Dalai Lama – helemaal geen onafhankelijkheid van China.”  
Alle interviews en artikelen (1)

Over Stephen Covey

Stephen Covey is overleden op 16 juli 2012. Covey was directeur bij het Covey Leadership Center in Utah en hij wordt gezien als bijzondere managementauteur met verdiende goeroestatus. Natuurlijk is hij voor iedereen de auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' (proactief, doelgericht, prioriteiten stellend, synergie zoekend, empathisch, winst uit diversiteit halend, en rust nemend) en zal dat vermoedelijk ook wel blijven. Niet dat Covey daarmee tekort wordt gedaan, gelet op het telkens terugkerende thema 'effective', maar wel dat een ander belangrijk thema wat ondersneeuwt. En dat is menselijkheid. Covey spreekt in dit verband van 'het derde alternatief', niet geheel toevallig ook de titel van zijn laatste boek. Niet vechten, ook niet vluchten, maar zoeken naar een gezamenlijke oplossing. En die vind je door synergie, empathie en bescheidenheid te combineren. In zijn eigen woorden: 'Bij conflicten zijn we gewend om te denken in termen van “mijn versus jouw”. Mijn team is goed, het jouwe is slecht. Wie op deze manier denkt, ziet maar twee alternatieven voor een oplossing. Maar je kunt ook kijken of er een uitkomst mogelijk is die beter is dan beide opties, en ons allebei naar een hoger plan tilt. Met zo'n derde alternatief kunnen we niet alleen problemen oplossen, maar ook de toekomst transformeren.' Waarmee succes, toch de rode draad in zijn werk, naar een hoger plan wordt getild. En wel van persoonlijk naar gemeenschappelijk niveau. Succes als resultaat van een gemeenschappelijke oplossing.

Andere boeken door Stephen Covey

Inhoudsopgave

Foreword

Part One: Paradigms and principles
Inside out
The seven habits - an overview

Part Two: Private victory
Habit 1 - Be proactive
Habit 2 - Begin with the end in mind
Habit 3 - Put first things first

Part Three: Public victory
Paradigms of interdependence
Habit 4 - Think win/win
Habit 5 - Seek first to understand, then to be understood
Habit 6 - Synergie

Part Four: Renewal
Habit 7 - Sharpen the saw
Inside-out again

Afterword

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The 7 Habits of Highly Effective People