Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The 7 Habits of Highly Effective People

Powerful Lessons in Personal Change

Gebonden Engels 2013 9781476740058
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

One of the most inspiring and impactful books ever written, The 7 Habits of Highly Effective People has captivated readers for 25 years. It has transformed the lives of presidents and CEOs, educators and parentsin short, millions of people of all ages and occupations across the world.

This twenty-fifth anniversary edition of Stephen Covey's cherished classic commemorates his timeless wisdom, and encourages us to live a life of great and enduring purpose.

Specificaties

ISBN13:9781476740058
Trefwoorden:persoonlijke groei
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:391
Druk:25
Verschijningsdatum:19-11-2013
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Covey

Stephen Covey is overleden op 16 juli 2012. Covey was directeur bij het Covey Leadership Center in Utah en hij wordt gezien als bijzondere managementauteur met verdiende goeroestatus. Natuurlijk is hij voor iedereen de auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' (proactief, doelgericht, prioriteiten stellend, synergie zoekend, empathisch, winst uit diversiteit halend, en rust nemend) en zal dat vermoedelijk ook wel blijven. Niet dat Covey daarmee tekort wordt gedaan, gelet op het telkens terugkerende thema 'effective', maar wel dat een ander belangrijk thema wat ondersneeuwt. En dat is menselijkheid. Covey spreekt in dit verband van 'het derde alternatief', niet geheel toevallig ook de titel van zijn laatste boek. Niet vechten, ook niet vluchten, maar zoeken naar een gezamenlijke oplossing. En die vind je door synergie, empathie en bescheidenheid te combineren. In zijn eigen woorden: 'Bij conflicten zijn we gewend om te denken in termen van “mijn versus jouw”. Mijn team is goed, het jouwe is slecht. Wie op deze manier denkt, ziet maar twee alternatieven voor een oplossing. Maar je kunt ook kijken of er een uitkomst mogelijk is die beter is dan beide opties, en ons allebei naar een hoger plan tilt. Met zo'n derde alternatief kunnen we niet alleen problemen oplossen, maar ook de toekomst transformeren.' Waarmee succes, toch de rode draad in zijn werk, naar een hoger plan wordt getild. En wel van persoonlijk naar gemeenschappelijk niveau. Succes als resultaat van een gemeenschappelijke oplossing.

Andere boeken door Stephen Covey

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The 7 Habits of Highly Effective People