Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Master Strategies of Higher Achievement, (6 audio-cd's)

Set your goals and reach them fast

Audio-cd Engels 2005 9781596590014
Niet leverbaar.

Samenvatting

Brian Tracy de bestsellerauteur van 'The Psychology of Achievement', denkt dat we een gouden eeuw van nog nooit eerder vertoonde kansen ingaan. In 'Master Strategies for Higher Achievement', vertelt hij u hoe u gebruik kunt maken van deze kansen om uw onbegrensde potentieel te maximaliseren. In dit boek staan de doelen en vaardigheden die u nodig heeft om uw toekomst in kaart te brengen als een onafhankelijke operator en zodoende alle voordelen uit de kansen die u voorgeschoteld krijgt kunt halen. 'Master Strategies for Higher Achievement' bestaat uit 6 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 6 uur en wordt gepresenteerd door Brian Tracy.

Specificaties

ISBN13:9781596590014
Trefwoorden:strategie
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:360
Uitgever:Gildan Audio
Verschijningsdatum:1-1-2005

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
1
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Brian Tracy

Brian Tracy is één van Amerika's beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop. Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma's ontwikkeld. Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt. Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het 'Advanced coaching and mentoring'-programma en het 'Coaching excellence'- programma. Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table. Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind. Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel. Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

Andere boeken door Brian Tracy

Inhoudsopgave

'Master Strategies for Higher Achievement' bestaat uit 6 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 6 uur en wordt gepresenteerd door Brian Tracy.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Master Strategies of Higher Achievement, (6 audio-cd's)