Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Unique Life Creator

3 stappen naar jouw gezondheid, rijkdom en geluk

Paperback Nederlands 2019 9781912547210
Verkooppositie 6063
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Heb jij de wens om gezonder, rijker en gelukkiger te worden? Zo ja, dan is dit het perfecte moment om alle dingen waar jij je zorgen over maakt los te laten. Start nu de motoren en vertrek naar jouw bestemming!! Dit boek is de eerste stap om uit te zoeken waar je naartoe wilt.

Na een aantal jaren bijzondere omstandigheden en fysieke uitdagingen te hebben meegemaakt en overwonnen, heeft Nelleke besloten om de draad, die zij om die redenen moest laten liggen, weer op te pakken. Zij besloot om haar trainingsprogramma ‘The Unique Life Creator SystemTM’ verder uit te werken en haar levensdoel en passie om een Global Lifer Changer te zijn, te realiseren!

Nelleke heeft door de jaren heen ‘The Unique Life Creator SystemTM’ ontwikkeld door levenservaring en ervaringen die zij opdeed bij het coachen van mensen vanuit Ayurveda en NLP (Neuro Linguistic Programming). Zij is wereldwijd de eerste professional die in haar coaching de klassieke Ayurveda met NLP combineert en dat is waar haar unieke programma op is gebaseerd; Ayurveda meets NLP!

‘The Unique Life Creator SystemTM’ is een programma dat kijkt naar de verschillende aspecten in je leven, zoals Onafhankelijkheid, Connectie en Lifestyle. In welk deel heb jij nog steeds uitdagingen liggen en wat wil je in het leven bereiken? Als er een onbalans in een van de gebieden is, kun je dan echt gelukkig zijn? Je kunt niet gelukkig zijn in het ene deel en ongelukkig in het andere, bijvoorbeeld wanneer je gevangen zit in de dagelijkse ratrace.

Met dit boek wil Nelleke mensen over de hele wereld inspireren, motiveren en uitdagen. Het neemt je mee op een fantastische reis van zelfontwikkeling, leren loslaten en door drie eenvoudige stappen gezond, rijk en gelukkig te worden.

Specificaties

ISBN13:9781912547210
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:181
Druk:1
Verschijningsdatum:6-5-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Voorwoord
Dankwoord

Introductie

1. Onafhankelijkheid
1.1 Mindset
1.2 Aspiratie
1.3 Ontwikkeling

2. Connectie
2.1 Diversiteit
2.2 Netwerk
2.3 Bijdrage

3. Lifestyle
3.1 Balans
3.2 Inkomen
3.3 District

4. Loslaten!

Over de auteur
Bibliografie van inspirerende boeken en interessante websites
Testimonials

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Unique Life Creator