Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gemba Walks

Paperback Engels 2013 9781934109380
Niet leverbaar.
38,33

Samenvatting

“Het leven van Lean is experimenteren. Alle autoriteit voor elke sensei komt voort uit experimenten op de gemba (de plaats waar het werk wordt gedaan), geen dogmatische interpretaties van heilige tekst of het aantal vertakkingen van de oprichters van de beweging. Dus Lean is geen religie maar een dagelijkse praktijk van het uitvoeren van experimenten en vergaren van kennis.”

Dit schrijft Jim Womack, die de laatste 30 jaar bij ontelbare bedrijven een methode heeft ontwikkeld om de Gemba te bezoeken en scherp observeert hoe mensen samenwerken om waarde te creëren. De afgelopen tien jaar heeft hij zijn gedachten en vondsten uit deze bezoeken gedeeld met de Lean gemeenschap via een maandelijkse nieuwsbrief. In 'Gemba Walks', heeft Womack een selectie gemaakt van zijn belangrijkste nieuwsbrieven en deze geordend en gecombineerd met nieuw materiaal voor aanvullende context.

Hij deelt zijn inzicht over onderwerpen variërend van de toepassing van specifieke tools, over de rol van het management bij het in stand houden van Lean, evenals de vooruitzichten op lange termijn voor deze fundamentele nieuwe manier van waarde creëren. Het lezen van dit boek zal een reeks van Lean principes aan de lezers onthullen, evenals de basis voor de kritische praktijk van Lean: go see, ask why, and show respect.

Door het delen van zijn persoonlijke ontdekkingsreis werpt Womack nieuw licht op verdere invoering en ontwikkeling van het belangrijkste nieuwe bedrijfssysteem van de afgelopen vijftig jaar. Zijn reis zal moed en inspiratie geven aan iedereen die Lean vandaag toepast.

Specificaties

ISBN13:9781934109380
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:348
Druk:2
Verschijningsdatum:1-1-2013
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gemba Walks