Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Blended learning

de toekomst is digitaal

Paperback NL 2020 9782509033512
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Er zijn oneindig veel vragen waarop we het antwoord niet weten. Maar één ding weten we wel: de toekomst is digitaal. Computers en smartphones maken nieuwe innovatieve werkvormen mogelijk, waardoor technologie tegenwoordig ook op een succesvolle manier in het onderwijs kan ingezet worden.

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je aan de slag kan gaan met blended learning door online doelstellingen, opdrachten en activiteiten op elkaar af te stemmen. Er wordt besproken hoe digitaal leren de motivatie van de studenten kan verhogen en hoe de rol van de docent daarbij verschuift van onderwijzer naar begeleider. Hoe ontwerp je een digitale cursus? Hoe ondersteun je studenten digitaal en geef je feedback? Hoe ziet de onderwijsinstelling van de toekomst eruit? Hoe kies je geschikte digitale tools? Hoe richt je een klaslokaal en een schoolgebouw in?

Blended learning is een waardevolle informatiebron voor docenten, onderwijsondersteuners en beleidsmedewerkers op alle onderwijsniveaus die (meer) willen inzetten op blended learning.

Specificaties

ISBN13:9782509033512
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Politeia
Verschijningsdatum:24-2-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blended learning