Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Boekevent - Storytelling & luisteren voor professionals - donderdag 27 september 2012

De impact van vertellen én luisteren

Seminar Nederlands 2012 9787090003371
Uitverkocht

Samenvatting

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Datum: donderdag 27 september 2012
Locatie: BCN Utrecht CS

Storytelling & luisteren voor professionals
Verhalen vertellen én luisteren. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar vaak focussen wij te veel op één aspect.

"Het mooie van verhalen is dat ze toegang geven tot de menselijke ervaringen, ze verbinden je met een grotere werkelijkheid dan alleen de eigen. Maar de verbinding met die grotere werkelijkheid ontstaat vooral in het luisteren naar de verhalen van anderen". Aldus Theo Hendriks in de voorbereiding op dit middagseminar.

Hij gaat tijdens het eerste gedeelte van deze middag in op de kracht van storytelling.

Harry van de Pol legt in het 2e gedeelte van dit boekevent de verbinding met luisteren. Hoe gaan wij om met tegenstrijdige geluiden? Hoe zit het met luisteren naar de ander? Wat geef je als je luistert? Met verrassende oefeningen, interactie en heel veel inhoud helpt hij u op een praktische en heel persoonlijke manier om te luisteren naar jezelf en anderen.

Uw investering
De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties en lunch. Iedere deelnemer ontvangt het boekenpakket ter waarde van € 48,90 (incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u dit natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het boekevent kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Er zijn slechts 40 kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nu een plaats. Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden via e-mail.

Liever een ander boekevent?
Kijk hier voor een overzicht van alle boekevents

Specificaties

ISBN13:9787090003371
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:27-9-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Theo Hendriks

Theo Hendriks is storyteller bij Theo Hendriks Corporate Storytelling, en daarnaast als associate partner verbonden aan Bex*communicatie in Amsterdam. In afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. In 2010 won hij hiermee de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Theo is de auteur van The Wow Starts Now over de kracht van verhalen bij het tot leven wekken van ideeën. Eerder schreef hij No Story, No Glory over de kracht van verhalen en Change the Script over de rol van verhalen bij verandering. In zijn masterclasses, keynotes, inspiratiesessies, workshops en trainingen laat Theo de deelnemers ken-nismaken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende verhalen die boeien en inspire-ren. Verhalen waarmee ze visie, ideeën en plannen volop tot leven wekken. Verhalen die de bedrijf-strots vergroten, verandering versnellen en vernieuwing stimuleren. Eigen verhalen waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

Andere boeken door Theo Hendriks

Over Harry van de Pol

Harry van de Pol (1972) is grondlegger van een praktisch denkmodel over luisteren. Over zijn gedachtegoed schreef hij verschillende boeken (waaronder het als ‘Managementboek van het jaar-genomineerde’ boek ‘Harthorend, luisteren voor professionals’). Samen met een team trainers, coaches en organisatieontwikkelaars helpt hij organisaties met het creëren van een omgeving die uitdaagt, uitnodigt en verleidt om volop vanuit echt contact samen te werken (www.vanbinnenuit.nl).

Andere boeken door Harry van de Pol

Inhoudsopgave

13.00 uur
U bent van harte welkom voor de netwerklunch

13.30 uur
No story, no glory

Theo Hendriks gaat in op de kracht van verhalen en de kracht van vertellen. Wat kan storytelling voor u en uw organisatie betekenen? Wat is de betekenis van verhalen voor (persoonlijk) leiderschap?

14.45 uur
Social networking break

15.15 uur
Luisteren voor professionals

Wat is luisteren eigenlijk? Hoe ga je met plezier luisteren? Wat heeft luisteren met uw werk te maken?
Harry van de Pol gaat tijdens zijn sessie in op luisteren naar jezelf en wat u dit kan opleveren.

16.30 uur
De meerwaarde van vertellen én luisteren

Tijdens dit laatste gedeelte van de middag leggen Theo Hendriks en Harry van de Pol, samen met u, nog duidelijker de onderlinge verbanden. En dit met als motto: "de man die luistert, zal zegevierend spreken."

17.00 uur
Afsluiting en social networking borrel

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekevent - Storytelling & luisteren voor professionals - donderdag 27 september 2012