Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreken met impact

Handboek voor effectieve (non-)verbale beïnvloeding

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789000335374
Verkooppositie 2190Hoogste positie: 79
Direct te downloaden

Samenvatting

Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van uw werk. Uw boodschap helder overbrengen is vaak niet makkelijk en luistert erg nauw. Goede communicatie vereist inzicht in uzelf en in de ander. Want hoe bereikt u nu wat u wilt? Hoe komt het dat u bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen legt haarfijn uit hoe het werkt en hij geeft veel praktische tips om met meer impact te spreken.

Specificaties

ISBN13:9789000335374
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:18-2-2014

Expertrecensies (2)

Spreken met impact
Jan Hoogstra | 4 september 2015
De eerste keer dat ik Remco Claassen zag was op een congres over Beïnvloeden, waar onder andere Robert Cialdini sprak. Remco maakte een grote indruk op mij vanwege zijn appearance, energie en het feit dat hij je gedurende zijn hele spreektijd geboeid kon houden. Door het lezen van zijn boek Spreken met impact weet ik nu hoe...
Lees verder
Spreken met impact
Eric van Arendonk RM | 18 juni 2015
Ik was al aardig positief overdonderd door Remco Claassens eerdere boek ‘Verbaal meesterschap’, dus mijn verwachting was hoog toen ik ‘Spreken met impact’ tegenkwam. De ondertitel luidt; Handboek voor effectieve (non-) verbale beïnvloeding, wat op zich een aardige statement is voor een boekje van 175 pagina’s.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Verbaal Meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. Als een van de weinige sprekers is hij in staat zijn publiek voor meer dan twaalf uur achtereen op het puntje van hun stoel te houden.

Andere boeken door Remco Claassen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreken met impact