Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Manifesteren kun je leren

De kunst om je dromen te realiseren

Paperback Nederlands 2021 9789000378661
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑09‑2021
20,99

Samenvatting

Welke droom zou jij willen realiseren?

Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. En het mooie eraan is: iedereen kan het leren. Willemijn Welten heeft een missie om met dit boek manifesteren voor iedereen zo makkelijk, leuk en praktisch mogelijk te maken. Ze haalt spiritualiteit uit het hokje 'zweverig' en vertaalt dit naar nuchtere tools zodat je op elk moment van de dag kunt manifesteren.

In 'Manifesteren kun je leren' deelt Willemijn haar eigen verhaal en dat van anderen om te laten zien wat manifesteren hen heeft gebracht en helpt ze jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Leer wat jouw doel is, welke blokkades er zijn en hoe je een verschuiving in je energie kunt brengen. Zodat jij weet wat je wilt en de moed hebt om hiervoor te gaan.

Specificaties

ISBN13:9789000378661
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:21-9-2021

Over Willemijn Welten

Willemijn Welten werkte meer dan tien jaar voor financiële start-ups corporaties tot ze besloot haar hart te volgen en manifestatie-expert te worden. Ze woonde in Zuid-Amerika om zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en volgde een opleiding bij Gabrielle Bernstein. Terug in Rotterdam startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen wil leren hoe je je eigen leven kunt creëren.

Andere boeken door Willemijn Welten

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Manifesteren kun je leren