Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Wicked World & Regie over Innovatie

Combideal

Paperback Nederlands 2020 9789001291426
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

We leven in een complexe samenleving die ook nog eens snel verandert. Uitdagingen als robotisering, polarisatie, burn-out, globalisering en cybercriminaliteit hebben invloed op het werk van managers en leidinggevenden. Wicked World belicht deze uitdagingen vanuit een systeem- en complexiteitsbenadering. En je leert hoe je met deze uitdagingen omgaat. Het ontwikkelen van wijsheid in het systeem is daarbij de eerste stap. Regie over Innovatie leert je hoe je allerhande innovatieve processen in kaart brengt, hoe je de regie handhaaft binnen deze processen en hoe je deze processen optimaal inricht.

Lees dit pakket om de complexiteit van de samenleving te omarmen en innovatieve processen optimaal in te richten!

Specificaties

ISBN13:9789001291426
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:20-8-2020

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Karel van Berkel

Karel van Berkel is socioloog en organisatieadviseur en als docent verbonden aan de Hanzehogeschool en Schouten University of Applied Sciences. Vakgebieden: strategie, verandering, management en leidinggeven, kwaliteit. Gespecialiseerd in interventies in complexe dynamische contexten. Hij publiceerde eerder boeken over zelfsturende teams en organisatievernieuwing.

Andere boeken door Karel van Berkel

Over Anu Manickam

Anu Manickam is gepromoveerd op complexiteitstheorie, toegepast op economische clusters en regio-ontwikkeling. Vanuit de Hanzehogeschool participeert zij in beleids- en onderzoeksprojecten over regio-ontwikkeling en innovatieve ecosystemen, zowel in Europees als in regionaal verband. Daarnaast draagt zij bij aan curricula-ontwikkeling in Masterprogramma's.

Andere boeken door Anu Manickam

Over Bart Bossink

Prof. dr. ir. Bart Bossink (1967) is specialist in innovatie en werkt als hoogleraar Science, Business & Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij onderzoekt het gedrag van creatieve mensen, in organisaties die de wereld veranderen, in omgevingen met een bijzonder innovatieklimaat. Zijn onderzoek stelt hem in staat om zelf ook regelmatig te innoveren: zijn naam is door de jaren heen verbonden aan 50 wetenschappelijke artikelen, 8 boeken, 39 TV uitzendingen, 10 universitaire opleidingen, 20 nieuwsartikelen, 35 artikelen voor managers, 35 presentaties op conferenties en meer dan 300 onderzoeksopdrachten bij bedrijven. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen over lange afstanden.

Andere boeken door Bart Bossink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wicked World & Regie over Innovatie