Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001590499. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Financiele rekenkunde voor het HEO

Paperback Nederlands 2024 9789001035044
Verkooppositie 925Hoogste positie: 905
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen
Voor dit boek geldt een terugkoopgarantie van Noordhoff. Wat is dat?

Samenvatting

• De ingekorte en vereenvoudigde opvolger van Financiële rekenkunde voor het HEO;
• toegespitst op de hoofdzaken van financiële rekenkunde;
• met veel competentiegerichte voorbeelden die (digitaal) zijn uitgewerkt.

Rekenen en nog eens rekenen – dat is Financiële rekenkunde in een notendop. Deze nieuwe, negende editie is behoorlijk ingekort doordat specifieke toepassingen naar de ondersteunende website zijn verplaatst. Deze editie spitst zich nu toe op de hoofdzaken van financiële rekenkunde. Veel aandacht gaat hierbij naar het onderwerp rente: of het nu gaat over de rekenrente voor pensioenfondsen, de rente op studiefinancieringen of het effect van de lage rente op de woningmarkt. In Financiële rekenkunde komen na een introductie van het rentebegrip en een korte behandeling van enkelvoudige interest, berekeningen met samengestelde interest (inclusief annuïteiten en investeringsselectie) uitgebreid aan de orde.

De verbeterde structuur, schrijfstijl en uitleg maken het boek studentvriendelijker en toegankelijker, maar ook gebruiksvriendelijker voor docenten. Doordat het boek zich nu toespitst op de hoofdzaken van financiële rekenkunde, sluit het beter aan op het vak wiskunde. De voorbeelden en opgaven in het boek zijn op te lossen met een rekenmachine of met Excel. Alle uitwerkingen plus extra opgaven zijn te vinden op de ondersteunende website.

Doelgroep
Financiële rekenkunde is geschreven voor de hoofdfase van het hoger economisch onderwijs. Digitaal materiaal Op de ondersteunende website vinden docenten en studenten uitwerkingen, extra opgaven en verdiepingsstof.

Specificaties

ISBN13:9789001035044
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:212
Uitgever:Noordhoff
Druk:9
Verschijningsdatum:1-5-2024
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Financiele rekenkunde voor het HEO