Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Cost & Management Accounting

Gebonden Nederlands 2019 9789001823894
Verkooppositie 8505
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend
59,95

Samenvatting

Voor het functioneren in hogere kaderfuncties is een brede kennis noodzakelijk op het bedrijfseconomisch terrein. Praktische toepassing van economische kennis in min of meer complexe concrete situaties is daarbij essentieel.

De in dit boek behandelde onderwerpen hebben betrekking op 'Cost & Management Accounting' en 'Beslissingscalculaties'. Hierbij komen onderwerpen aan de orde als kostenbegrippen, calculatietechnieken, verbijzonderen van kosten en beslissingscalculaties met lange- en kortetermijneffecten.

Het boek is geschreven op hbo-niveau en is voor meerdere onderwijstypen op dit niveau geschikt. Het vernieuwde examenprogramma van SPD is uitgangspunt en kader van de behandelde onderwerpen.

Elk hoofdstuk opent met een case, waarin een praktijkprobleem geschetst wordt. De student wordt uitgedaagd om in het hoofdstuk naar een juiste aanpak en oplossing van het probleem te zoeken. Naast de talloze tussenvragen zijn aan het eind van elk hoofdstuk opgaven opgenomen, waarbij de moeilijkheidsgraad oploopt.

Specificaties

ISBN13:9789001823894
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:304
Uitgever:Noordhoff
Druk:2
Verschijningsdatum:31-8-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Tijhaar

Mr. drs. W.A. Tijhaar was tot 1999 directeur van Hogeschool Markus Verbeek en BPP-Nederland en is momenteel in maatschapsverband werkzaam als economisch en juridisch adviseur. Hij is auteur en eindredacteur van diverse bedrijfseconomische en accountancyboeken.

Andere boeken door Wim Tijhaar

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Cost & Management Accounting