Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ERP en Business Management

Toegelicht met Microsoft dynamics NAV

Paperback Nederlands 2016 9789001875930
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De vierde druk van 'ERP en Business Management' geeft een geactualiseerd beeld van de relaties die er bestaan tussen ERP en bedrijfsprocessen.

Aan de hand van de bedrijfsprocessen schept de auteur een helder beeld hoe een moderne onderneming met een geïntegreerd geautomatiseerd informatiesysteem zijn processen kan managen: Business Management.

Er is gekozen voor een praktische benadering met veel voorbeelden, zonder dat het boek een knoppencursus is. Het gaat om de concepten van ERP. Als basis is het (grotere) MKB genomen, zodat de processen herkenbaar zijn voor studenten. Verder is voor de illustraties als voorbeeldsysteem gebruik gemaakt van Microsoft Dynamics NAV, dat op veel hogescholen en in veel Nederlandse bedrijven wordt toegepast. In de vierde druk is nu meer aandacht voor IT en Administratieve organisatie en ook Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De auteur is in binnen- en buitenland bekend als autoriteit op het vakgebied van dit boek. Naast veel duidelijke voorbeelden (uit bedrijven) en in elk hoofdstuk een serie opgaven, zijn er toetsvragen beschikbaar.

Voor de docent zijn voorbeelduitwerkingen en Powerpointsheets beschikbaar op de site van de uitgever. Nu ook verkrijgbaar met interactieve mc-vragen.

Specificaties

ISBN13:9789001875930
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:253
Uitgever:Noordhoff
Druk:4
Verschijningsdatum:31-8-2016

Expertrecensies (1)

Arie Buvens | 15 april 2009
'ERP en Business Management' is het eerste Nederlandstalige boek dat een koppeling legt tussen concepten van ERP en het nut daarvan voor het mkb', zo luidt de tekst op de achterflap van het boek en dát trok mijn aandacht. Een boek dat uitlegt welk voordeel de gemiddelde mkb-ondernemer heeft van de aanschaf van een complex automatiseringssysteem voor Enterprise Resource Planning, daar is volgens mij wel behoefte aan.Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hans van der Hoeven

Drs. J.P.M. van der Hoeven is docent aan de Academie voor Financieel Management van Avans hogeschool in 's-Hertogenbosch. Bij Avans Hogeschool is hij tevens verantwoordelijk voor het onderwijzen van ERP-systemen aan studenten. Daarnaast is hij lid van de landelijke stuurgroep en het landelijk docentenoverleg die zich beide bezighouden met het hoger onderwijs in ERP, meer specifiek gericht op Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision). Hij is al sinds 1998 actief op dit vakgebied.

Andere boeken door Hans van der Hoeven

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ERP en Business Management