Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Kijk op bedrijfsprocessen

Paperback Nederlands 2021 9789001889579
Verkooppositie 7725
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑07‑2021
60,95

Samenvatting

- Geeft inzicht in het functioneren van organisaties vanuit een procesgerichte benadering
- praktijksituaties geven een basiskader van diverse organisaties
- nieuwe editie met geactualiseerde voorbeelden en uitbreiding van hoofdstukken

'Kijk op bedrijfsprocessen' geeft inzicht in de werking van diverse organisaties: een productiebedrijf, webshop, gezondheidscentrum, gemeente of school. Iedere organisatie brengt iets voort, een product, dienst of afgestudeerde studenten.

Dat realiseert een organisatie door bedrijfsprocessen in te richten en uit te voeren. Organisaties zijn te begrijpen door een vierslag te hanteren: richten, inrichten, verrichten en berichten. Deze vier zijn nodig om bedrijfsprocessen te laten functioneren.

In de nieuwe editie zijn meerdere casussen over het gebruik van moderne IT opgenomen en zijn casussen geactualiseerd. Er zijn twee hoofdstukken toegevoegd: een over procesmapping en procesmining en een over het opzetten van een Lean en Agile-organisatie.

'Kijk op Bedrijfsprocessen' is geschikt voor de propedeusefase van met name economische en technische opleidingen. Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a. oefentoetsen, extra casussen en uitwerkingen. Voor docenten staan er tabellen en figuren uit het boek en een docenthandleiding.

Specificaties

ISBN13:9789001889579
Trefwoorden:bedrijfsprocessen
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:220
Uitgever:Noordhoff
Druk:4
Verschijningsdatum:1-7-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Marc Mittelmeijer

Marc Mittelmeijer is voorzitter College van Bestuur van een onderwijsstichting. Hij heeft veel cursussen en opleidingen verzorgd op hbo- en post-hbo-niveau, op het gebied van logistiek, automatisering en organisatiekunde.

Andere boeken door Marc Mittelmeijer

Over Rob van Stratum

Rob van Stratum is docent bedrijfskunde en managementtrainer bij onder andere Fontys Hogescholen, Open Universiteit en diverse andere instituten. Vanuit zijn functie is hij dagelijks bezig met het overdragen van organisatie- en veranderkundige kennis naar studenten en het zorgdragen voor de toepassing daarvan in afstudeeronderzoeken. Met Jan Lubberding en Erik Kaptein schreef hij ook de vijfde druk van 'Changemanagement', waarin zij een integraal model presenteren om organisatieveranderingen te implementeren, waarvan het BLIM-model een onderdeel is. 'Changemanagement' is dan ook een logisch vervolg op 'De bestaansvoorwaarden'.

Andere boeken door Rob van Stratum

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kijk op bedrijfsprocessen