Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen
U heeft gezocht op 9789012400732. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Compact Afval. Editie 2020-2021

Paperback Nederlands 2020 9789012406307
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Compact Afval is een actueel en handzaam naslagwerk over afvalbeheer; van wettelijk kader tot de praktijk. Via deze jaarlijkse editie blijft u op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving en ervaringen op de werkvloer.

Compact Afval bestaat uit vijf delen: algemene informatie, definities, wet- en regelgeving, afvalstoffenmanagement, adressen en internetsites en bijlagen.

Veranderingen in deze druk komen voort uit de voortdurend veranderende wet- en regelgeving en voortschrijdende inzichten. Dit zowel op nationaal als internationaal niveau (toenemende invloed van Europa). Diverse recente ontwikkelingen zijn in deze pocket verwerkt. De belangrijkste betreft de anticipatie van de afvalbranche ten aanzien van de Corona / COVID 19 crisis (Protocol Afvalsector), update van de Leidraad Afvalstof of Product, de voorgenomen 2e wijziging van LAP3, de voorgenomen vervanging van de WEEELABEX- door de CENELEX standaarden, het uitstel van de implementatie van de omgevingswet, de in ontwikkeling zijnde PGS 37 voor Lithium-ion accu’s en de recente ontwikkelingen ten aanzien van Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) inclusief de daarvoor uitgekomen Inventarisatie en Handelingsperspectief.

Specificaties

ISBN13:9789012406307
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:664
Uitgever:Sdu uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:27-8-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
Jongbloed:Omgevingsrecht

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over A.J.W. van Veldhuizen

Drs. Ir. A.J.W. van Veldhuizen is als Coördinator Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid werkzaam bij Van Gansewinkel Nederland B.V.

Andere boeken door A.J.W. van Veldhuizen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Compact Afval. Editie 2020-2021