Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens - Editie 2017

Gebonden Nederlands 2017 9789012401029
Niet leverbaar.
94,61

Samenvatting

Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een boek waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. In deze nieuwe editie is, vooruitlopend op het van kracht worden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018, bij de becommentarieerde artikelen een verwijzing opgenomen naar de corresponderende artikelen in de AVG.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Specificaties

ISBN13:9789012401029
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:584
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:31-10-2017
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Theo Hooghiemstra

Mr. drs. T.F.M. (Theo) Hooghiemstra is Principal Consultant PBLQ, bestuurskundige en jurist. Zijn specialisaties zijn: • Bescherming van persoonsgegevens, privacy en informationele zelfbeschikking • Gezondheidsrecht Zijn huidige nevenfuncties zijn: • auteur SDU Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens en AVG • redactiellid JBP Zijn laatste vier publicaties: • Informationele zelfbeschikking in de zorg, Idee, oktober 2017 • Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens juli 2017 (samen met Sjaak Nouwt) • Beveiliging van patientgegevens bij zorginstellingen, onderzoeksrapport PBLQ voor minister VWS, december 2016 • Zo krijgt u grip op privacy, iBestuur, oktober 2016

Andere boeken door Theo Hooghiemstra

Over Sjaak Nouwt

Mr. dr. Sjaak Nouwt is universitair docent bij het Tilburg Institute for Law, Technology, and Society (TILT) van de Universiteit Tilburg. Hij studeerde Nederlands Recht in Tilburg en is sindsdien werkzaam aan de UvT. Hij verricht onderzoek en verzorgt onderwijs op het terrein van recht en ICT, in het bijzonder bescherming van privacy en persoonsgegevens. Hij verzorgt ook onderwijs op het gebied van het gezondheidsrecht en overheidsinformatierecht. Sjaak Nouwt heeft diverse publicaties op zijn naam staan. Hij is tevens coördinator van een internationaal netwerkvormend privacyonderzoek, PrivacyNetwork, en hoofdredacteur van het tijdschrift 'Privacy & Informatie'.

Andere boeken door Sjaak Nouwt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens - Editie 2017