Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs - Editie 2019

Gebonden Nederlands 2019 9789012405119
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een oriëntatie- en naslagwerk in één. Naast de wettekst vindt u een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de arbeidsrechtwereld. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina’s tot de kern. Zo vindt u snel de relevante informatie.

In deze nieuwe druk is de meest recente wet- en regelgeving opgenomen en zijn alle commentaren bijgewerkt. Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is daarmee het meest actuele en meest handzame naslagwerk voor uw dagelijkse praktijk. Zo vindt u een compleet overzicht van onder meer het Burgerlijk Wetboek Boek 7 titel 10, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en de Algemene wet gelijke behandeling. Van onder meer de Werkloosheidswet en de Wet op de ondernemingsraden is een selectie aan relevante wetsartikelen opgenomen.De voordelen van Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs:•Oriëntatie- en naslagwerk in één. •To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.•Snel tot de kern van het wetsartikel.•Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het Arbeidsrecht.•Actuele wetteksten

Specificaties

ISBN13:9789012405119
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:1318
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:14-10-2019
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rogier Duk

Mr. R.A.A. Duk (1947) is sinds 1972 als advocaat te Den Haag werkzaam. Hij richt zich in zijn praktijk met name op het arbeidsrecht en is zelf betrokken bij tal van procedures bij de Hoge Raad, met name op arbeidsrechtelijk gebied, zowel voor werkgevers als voor werknemers.

Andere boeken door Rogier Duk

Over Ronald Beltzer

Mr. R.M. Beltzer studeerde aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands Recht en Vrij Doctoraal Recht) en aan The University of Kent at Canterbury (English Law). Hij is universitair hoofddocent arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij redacteur van diverse juridische uitgaven en is hij raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Amsterdam en kantonrechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Utrecht.

Andere boeken door Ronald Beltzer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs - Editie 2019