Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Huurrecht Bedrijfsruimte. Editie 2019

Paperback Nederlands 2019 9789012405140
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze uitgave is uitgegroeid tot een standaardwerk op het gebied van huurrecht. De nieuwe regelgeving komt zeer uitgebreid aan de orde en wordt becommentarieerd aan de hand van de parlementaire geschiedenis die eraan ten grondslag ligt. Ook de nieuwste rechtspraak is er in opgenomen.

Huurrecht bedrijfsruimte gaat over huur en verhuur van bedrijfsruimte en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het standaardwerk op dit rechtsgebied. Het boek behandelt de wettelijke regeling die in 2003 zijn beslag kreeg toen - onder intrekking van de Huurwet en de Huurprijzenwet - het gehele wettelijke huurrechtsysteem definitief werd ingebed in titel 7.4 van het Burgerlijk Wetboek. In het boek komt de nieuwe regelgeving zeer uitvoerig aan de orde en wordt deze becommentarieerd aan de hand van de parlementaire geschiedenis die eraan ten grondslag ligt. Tevens is de meest recente rechtspraak verwerkt.

Deze zevende druk is bijgewerkt tot en met 20 juni 2019. Huurrecht bedrijfsruimte volgt de systematiek van de nieuwe wettelijke regeling en gaat in op alle problemen van de huurrechtpraktijk waar deze de huur en verhuur van commercieel vastgoed betreffen.

Onder meer is voorzien in:
- een diepgaande behandeling van het huurrecht bedrijfsruimte
- verwijzingen naar de Parlementaire Geschiedenis
- verwijzingen naar alle toepasselijke hoge en lage rechtspraak
- uitvoerige rechtsvergelijkende studies
- intensieve behandeling van aanpalende onderwerpen en rechtsgebieden
- kritische analyses op de kernonderdelen van de nieuwe wet
- praktische tips
- concrete voorstellen voor nieuwe wetgeving.

Verder is er ruime aandacht voor historische ontwikkelingen en is veel aandacht besteed aan leesbaarheid (alle verwijzingen zijn in voetnoten geplaatst) en gebruiksgemak (opgenomen zijn een zeer uitgebreid trefwoorden- en jurisprudentieregister). Huurrecht bedrijfsruimte is bij uitstek bestemd voor juristen en praktijkbeoefenaars die volledig geïnformeerd willen zijn, op de hoogte willen zijn van de laatste stand van zaken en een gedegen naslagwerk in begrijpelijke taal binnen handbereik willen hebben.

Specificaties

ISBN13:9789012405140
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:970
Uitgever:Sdu
Druk:7
Verschijningsdatum:28-10-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Huurrecht
Serie:Huurreeks

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over G.M. Kerpestein

Mr. G.M. Kerpestein is specialist op het gebied van huurrecht van bedrijfsruimte en advocaat te Amsterdam en is in 2005 gepromoveerd op dit onderwerp aan de Universiteit Leiden waar hij tevens docent is.

Andere boeken door G.M. Kerpestein

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Huurrecht Bedrijfsruimte. Editie 2019