Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Wegwijs in de Loonbelasting. Editie 2019

Paperback Nederlands 2019 9789012405225
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

De grondbeginselen van de loonbelasting worden in Wegwijs in de Loonbelasting op een voor de lezer begrijpelijke wijze uiteengezet. Belangrijke onderwerpen als de ,dienstbetrekking, inhoudingsplichtige, loon, onkostenvergoeding, cafetariasysteem maar ook de keten-aansprakelijkheid worden op een heldere manier behandeld.

In de dertiende gewijzigde druk van Wegwijs in de Loonbelasting is de belastingwetgeving opgenomen die medio 2019 van kracht is. Daarnaast is uiteraard ook alle jurisprudentie tot op dit moment verwerkt in het boek.

Door de overzichtelijke opbouw van de stof is Wegwijs in de Loonbelasting uitstekend geschikt voor fiscale opleidingen aan heao’s en daarmee vergelijkbare praktijkopleidingen, en voor opleidingen voor loon- en salarisadministrateurs. Ook voor degenen die in de praktijk regelmatig met de loonbelasting te maken hebben, zoals accountants of belastingadviseurs, is dit boek een prima handleiding. De schrijvers hebben hun theoretische kennis in dit boek gecombineerd met hun praktijkervaringen.

Specificaties

ISBN13:9789012405225
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:248
Uitgever:Sdu uitgevers
Druk:13
Verschijningsdatum:26-8-2019
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marcel Kawka

Mr. M.L. Kawka is als partner Adviesgroep Loon- en Premieheffing verbonden aan BDO CampsObers Belastingadviseurs. Daarnaast is hij als loonheffingenspecialist werkzaam voor het Bureau Vaktechniek van BDO.

Andere boeken door Marcel Kawka

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wegwijs in de Loonbelasting. Editie 2019