Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Stapel en de Koning - Studie-editie deel 2

De politie, burgerlijk recht, Wet politiegegevens, verkeer en vervoer, Wet op de Lijkbezorging, opiumwetgeving, wapens en munitie

Paperback Nederlands 2020 9789012406383
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze Studie-editie voor de politiemedewerker, de allround politiemedewerker en de politiekundige bachelor bestaat uit meerdere delen.

In dit tweede deel vindt u besprekingen van de volgende onderwerpen:
- De politie
- Burgerlijk recht
- Wet politiegegevens
- Verkeer en vervoer
- Wet op de lijkbezorging
- Opiumwetgeving
- Wapens en munitie

Stapel & De Koning Studie-editie is opgezet als toegankelijk studieboek en naslagwerk dat politiefunctionarissen in opleiding binnen het politieonderwijs PO 2.0 ondersteunt. Uitgangspunt voor de samenstelling van de Studie-editie vormen in de eerste plaats de kerntaken voor de verschillende niveaus. Daarnaast hebben de auteurs ingespeeld op het instapniveau en de belevingswereld van de studenten.

Ten slotte heeft de uitgeverij een goede afstemming nagestreefd tussen de diverse studie- en naslagmaterialen die (deels ook elektronisch) voor de politiepraktijk beschikbaar zijn. De student kan in de Studie-editie zelfstandig op zoek gaan naar antwoorden op vragen en problemen die hem of haar in het, praktijk gestuurde onderwijs worden voorgelegd.

De Studie-editie maakt de student stap voor stap en in toegankelijke taal vertrouwd met de juridische aspecten van het politieberoep. De vele praktijkvoorbeelden die zijn opgenomen vormen de link met het situationeel leren in de praktijk en met het verwerven van de benodigde competenties.

Specificaties

ISBN13:9789012406383
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:358
Uitgever:Sdu
Druk:18
Verschijningsdatum:3-9-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
Jongbloed:Recht algemeen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lydia Janssen

Mr. Lydia Janssen werkte jarenlang als docent Recht aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn. Zij begon haar loopbaan in de journalistiek. Momenteel is zij werkzaam als juridisch adviseur en opleider in de jeugdzorg. Inmiddels heeft ze verschillende boeken over recht voor het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk geschreven.

Andere boeken door Lydia Janssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stapel en de Koning - Studie-editie deel 2