Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012406529. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, , , , e.a.

Arbeidsrecht voor de overheid verklaard - Editie Rijk 2021/2

Inclusief Cao Rijk

Paperback Nederlands 2021 9789012407151
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 5427Hoogste positie: 13
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Met de inwerkingtreding van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) is er sinds 1 januari 2020 een geheel nieuw tijdperk aangetreden voor eenieder die met het ambtenarenrecht te maken heeft. Het grootste deel van de groep Nederlandse ambtenaren heeft immers zijn bijzondere status verloren en zijn positie is vanaf die datum gelijkgetrokken met die van werknemers in de marktsector.

Met de vierde druk van dit boek helpen wij u graag verder op weg in het civiele arbeidsrecht. In deze editie zijn de gepubliceerde rechterlijke uitspraken over de genormaliseerde ambtenaar verwerkt vallend onder de Cao Rijk. Het boek heeft een praktische insteek en is een handvat voor de dagelijkse praktijk. Met name geschikt voor HR-professionals en leidinggevenden werkzaam in de publieke sector die te maken hebben met de Wnra. Zo heeft u niet alleen altijd de juiste (wets)artikelen bij de hand, maar wordt u tevens geholpen bij de interpretatie en toepassing ervan. Deze uitgave verschijnt halfjaarlijks. Zo bent u altijd gegarandeerd van actuele informatie op gebied van wet- en regelgeving inclusief de Cao-mutaties. Deze editie is bijgewerkt tot 1 mei 2021.

Specificaties

ISBN13:9789012407151
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:600
Uitgever:Sdu
Druk:4
Verschijningsdatum:2-7-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg. In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.

Andere boeken door Steven Jellinghaus

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbeidsrecht voor de overheid verklaard - Editie Rijk 2021/2