Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs - Editie 2021-2022

Gebonden Nederlands 2022 9789012407168
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

In Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs wordt artikelsgewijs de meest relevante wet- en regelgeving op arbeidsrechtelijk gebied becommentarieerd. Met dit Commentaar heeft u een oriëntatie- en naslagwerk in één. In deze vijfde druk is nu ook de Ambtenarenwet 2017 opgenomen. Vanzelfsprekend hebben alle overige thema's een grondige update ondergaan. Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is daarmee het meest actuele en meest handzame naslagwerk voor uw dagelijkse praktijk.

In aanvulling op het van Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch hanteert het Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs een artikelsgewijze indeling, die naadloos aansluit op de praktijk: in een handomdraai vindt u het wetsartikel met commentaar dat u nodig heeft. De auteurs geven in een beknopte en heldere opbouw toelichting op het wetsartikel met verwijzing naar relevante jurisprudentie. Binnen drie pagina's komen zij tot de kern.

In dit boek vindt u een compleet overzicht van o.a. het Burgerlijk Wetboek Boek 7 titel 10, de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WMM) en de Algemene Wet gelijke behandeling. Ook de Wet flexibel werken (Wfw) ontbreekt niet. Van o.a. de Werkloosheidswet (WW) en de Wet op de ondernemingsraden (WOR) is een selectie aan relevante wetsartikelen opgenomen.

Specificaties

ISBN13:9789012407168
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:1488
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2022
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rogier Duk

Mr. R.A.A. Duk (1947) is sinds 1972 als advocaat te Den Haag werkzaam. Hij richt zich in zijn praktijk met name op het arbeidsrecht en is zelf betrokken bij tal van procedures bij de Hoge Raad, met name op arbeidsrechtelijk gebied, zowel voor werkgevers als voor werknemers.

Andere boeken door Rogier Duk

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave zie inkijkexemplaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs - Editie 2021-2022