Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2023

Een toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden

Paperback Nederlands 2022 9789012408400
10
Voormalig top 10Totaal 26 dagen
EvergreenTotaal 3073 dagen
Verkooppositie 309Hoogste positie: 6
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑10‑2022

Samenvatting

De 33e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht).

In deze editie nieuwe zijn in het bijzonder Bijlage 0 (Medezeggenschap en Covid) en Bijlage 3 (komende wetgeving) aangepast en uitgebreid. De uitgave is verder gestroomlijnd en daardoor handzamer gemaakt. Een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe rechtspraak is verwerkt tot en met 15 augustus 2021.

Medezeggenschap is niet meer weg te denken uit de Nederlandse arbeidsverhoudingen. De ondernemingsraad is een cruciale schakel in de besluitvorming binnen organisaties, zeker in de roerige tijden sinds het uitbreken van de crisis. Een goed functionerende medezeggenschap draagt in belangrijke mate bij aan het functioneren van de onderneming én aan het welzijn van de werknemers. Inzicht in de ondernemingsraad is hét standaardwerk voor OR-leden, bestuurders, adviseurs, personeelsfunctionarissen en juristen. Dit volledige en betrouwbare naslagwerk is al ruim achtendertig jaar een begrip voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap.

Specificaties

ISBN13:9789012408400
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:420
Uitgever:Sdu
Druk:34
Verschijningsdatum:14-10-2022
ISSN:

Over Robbert van het Kaar

Dr. R.H. van het Kaar (1957) studeerde algemene economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doceert Ondernemingsrecht aan de postdoctorale controllersopleiding van de Universiteit van Amsterdam en is als senior onderzoeker werkzaam bij het Hugo Sinzheimer Instituut, een onderzoeksinstituut op het gebied van arbeid en recht en onderdeel van diezelfde universiteit. Voorts is hij commissaris bij enkele ondernemingen.

Andere boeken door Robbert van het Kaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inzicht in de Ondernemingsraad - editie 2023