Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789013065268. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, e.a.

Praktijkboek Supply Chain Management

Aanpak, concepten en modellen voor operational excellence in de keten

Paperback Nederlands 2023 9789024458943
Verkooppositie 1546Hoogste positie: 804
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Supply chain management is een prioriteit voor elke organisatie. Klanten moeten op tijd, tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit de juiste producten bezorgd krijgen. Maar waarom slaagt het ene bedrijf daar wel in en het andere niet?

Inzicht in de werking, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de integrale supply chain en in het managen daarvan vormt de sleutel tot succes. Het 'Praktijkboek Supply Chain Management' geeft aan hoe u een winnende logistieke keten creëert in een wereld waarin innovaties en globalisering steeds belangrijker worden. Het biedt managers en adviseurs handvatten voor het daadwerkelijke invoeren en realiseren van innovaties in supply chain management, en laat zien hoe u omgaat met de vaak conflicterende doelstellingen in de keten, en met de complexiteit en onzekerheid die supply chains kenmerken. Daarbij leggen de auteurs steeds de relatie tussen het strategische belang van logistiek voor de marktpositionering van een organisatie en de maatschappelijke gevolgen van het logistiek handelen.

Naast een bewezen aanpak voor het realiseren van een excellente voor het realiseren van een excellente supply chain biedt dit boek - aan de hand van aansprekende Europese en Nederlandse voorbeelden - een praktisch overzicht van de belangrijkste concepten en modellen voor supply chain management.

Specificaties

ISBN13:9789024458943
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:30-5-2023
Hoofdrubriek:Inkoop en logistiek
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marcel van Assen

Marcel van Assen (1969) is een senior managing consultant bij Berenschot waar hij verantwoordelijk is voor de alle advisering rondom het thema Operational Excellence. Zijn advieservaring betreft verschillende vraagstukken op het gebied van operations- en innovatiemanagement, van Lean Six Sigma en Operational Excellence tot waarde-innovatie en strategie-implementatie gebaseerd op strategische conversatie, roadmapping en toekomstverkenningen voor individuele organisaties, clusters en ketens in zowel de industrie als voor dienstverlenende organisaties (financiële/zakelijke dienstverlening en zorginstellingen). Hij is bovendien lid van de Raad van Commissarissen van Gorenje, een Sloveens beursgenoteerde onderneming, en docent Operational Excellence for Services bij TiasNimbas Business School, de business school van de Technische Universiteit van Eindhoven en de Universiteit van Tilburg. Marcel van Assen is een veelgevraagd spreker op kick-off meetings, strategiedagen, congressen en seminars. Hij is afgestudeerd bij de vakgroep Productie en Operationeel Management van de faculteit Werktuigbouwkunde van de Universiteit Twente in 1996 en hij heeft een M.Sc. in 'Strategy & Organization' behaald aan de Open Universiteit. In 2005 heeft Marcel van Assen zijn promotieonderzoek afgesloten bij ERIM (Erasmus Research Institute of Management) met het proefschrift Empirical studies on discrete parts manufacturing management.

Andere boeken door Marcel van Assen

Over Walther Ploos van Amstel

Dr. Walther Ploos van Amstel is professor in CityLogistics and Urban Technology at Amsterdam University of Applied Sciences. His focus is on sustainable city logistics, e-mobility, light electric vehicles, urban consolidation centres and horizontal and vertical collaboration.

Andere boeken door Walther Ploos van Amstel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek Supply Chain Management