Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Socialezekerheidswetgeving 2020

Paperback Nederlands 2020 9789013157710
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Op het gebied van sociale zekerheid staat de wet- en regelgeving nooit stil. In deze uitgave vindt u een actueel overzicht (per 1 januari 2020) van de belangrijkste regelingen. Handig wanneer u bij de rechtspraak of een uitvoeringsorgaan werkt, maar ook wanneer u uitkeringsgerechtigd bent en wilt weten wat uw rechten en plichten zijn.

Socialezekerheidswetgeving 2020 bevat de belangrijkste socialezekerheidswetten en uitvoeringsbesluiten. Het gaat daarbij om de nationale regelingen ? zoals de ZW, de Wet WIA, WAO, WW, AOW en de Participatiewet ? maar ook om internationale regelingen die doorwerken in ons socialezekerheidsstelsel. EG-Verordening 883/2004 speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol.

Allereerst leest u de hoofdlijnen van het socialezekerheidsstelsel en de actuele ontwikkelingen op het gebied van de sociale zekerheid. Verder vindt u in deze uitgave de normbedragen van de premies en uitkeringen, zoals die zijn vastgesteld per 1 januari 2020. Deze uitgave is zeer geschikt wanneer u: een opleiding volgt die zich richt op de sociale zekerheid; werkzaam bent binnen de rechtspraak, rechtshulpverlening of uitvoeringsorganen; uitkeringsgerechtigd of premieplichtig bent, omdat u hierin gemakkelijk het antwoord vindt op alle vragen over uw rechten en plichten. Actuele aanvullende regelingen en beleidsregels bij deze uitgave vindt u online. In de uitgave staat vermeld hoe u die raadpleegt.

Deze titel is samengesteld door mr. P.S. Fluit, advocaat bij Stadhouders Advocaten in Utrecht en gerenommeerd auteur van diverse publicaties op het gebied van arbeids- en socialezekerheidsrecht.

Specificaties

ISBN13:9789013157710
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1488
Druk:35
Verschijningsdatum:11-2-2020
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pieter Fluit

Pieter Fluit is sinds 2001 aan Stadhouders Advocaten verbonden en gespecialiseerd in sociale zekerheid, arbeidsrecht en huurrecht. Hij publiceert regelmatig, met name over sociale zekerheid, en treedt op dat terrein ook vaak als docent op.

Andere boeken door Pieter Fluit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Socialezekerheidswetgeving 2020