Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verkocht

Een sales thriller over de psychologie achter de verkoop

Gebonden Nederlands 2010 9789020989434
Verkooppositie 3046Hoogste positie: 227
Niet leverbaar.
24,95

Samenvatting

Wat als er een methode bestond waardoor elke prospect spontaan uw product en zijn unieke kenmerken hoog op het verlanglijstje zou plaatsen? De methode bestaat, maar de vraag is of uw organisatie ze ook wil toepassen.

'Verkocht' is het meeslepend verhaal van een jonge organisatie, Krols Krevits, met een radicaal nieuw product dat moeilijk zijn weg naar de markt vindt. Deze spannende businessroman is een verhaal van race tegen de tijd, vooroordelen en tegenwerkingen binnen het bedrijf om een technische firma om te vormen tot een verkoopmachine.

Peter Verhavert, een ervaren manager, wordt door de raad van bestuur gevraagd om het in nood verkerend bedrijf op tijd uit het slop te halen. De firma is bijna door zijn geldvoorraad heen en moet er dringend in slagen om zijn nieuw softwareoplossing aan de man te brengen. Als nieuwkomer worstelt Peter met de acceptatie van het bestaande management, en de interne weerstand tegen verandering. Het boek vertelt niet alleen het spannend verhaal, maar ook de unieke methode die elke prospect aan de organisatie bindt. Die methode wordt stapsgewijs ingevoerd tegen een achtergrond van een paniekerige raad van bestuur en een interne opstand in de organisatie.

In een heldere samenvatting worden de verschillende stappen die Peter neemt, uitgelegd en psychologisch verklaard. Het geheel is een volledig plan van aanpak om iedere organisatie die complexe producten en diensten voert op het pad naar het verkoopsucces te zetten.

Specificaties

ISBN13:9789020989434
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:168
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Piet Buyck

Piet Buyck begon zijn carrière in productontwikkeling, maar schakelde al snel over naar zijn ware roeping: verkoop. Hij leidt sindsdien al twintig jaar verkoopteams in belangrijke technologiefirma's in Europa en de Verenigde Staten. Het was daar dat hij zijn unieke verkoopmethode ontwikkelde. Sindsdien heeft hij zijn methode gebruikt om snelle resultaatverbeteringen te boeken in technologiefirma's in de wereld.

Andere boeken door Piet Buyck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verkocht