Hidde de Brabander
Patisserie
Gebonden NL 2016 9789021561530Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Samenvatting
In Patisserie. Geuren, kleuren, smaken en texturen. deelt Hidde de Brabander, de beste patissier van Nederland, al zijn vakkennis. Deze bakbijbel brengt veel kennis en vooral liefde voor het vak over. Leer twintig verschillende basisbereidingen voor patisserie, van meringue tot noga, en van karamel tot soezendeeg. Elke basisbereiding is ondersteund door stap-voor-stapfotografie en instructiefilmpjes en wordt gebruikt in een signatuurgerecht. Patisserie. is het ultieme handboek voor de (thuis)patissier.
Specificaties
ISBN13:9789021561530
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:272
Uitgever:Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum:7-6-2016
Hoofdrubriek:Koken en eten
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan