Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Secret (Nederlandstalig)

Limited edition - 10-jarig bestaan

Gebonden Nederlands 2017
Verkooppositie 9999999109 dagen in de top 100
Dit product is niet meer leverbaar

Samenvatting

Verwijzingen naar een groot Geheim zijn aangetroffen in religieuze en filosofische schriften van alle tijden. Slechts enkelen begrepen de betekenis ervan en zij hielden hun kennis voor zichzelf. Nu wordt deze erfenis aan de wereld onthuld. Het is The Secret.

The Secret heeft het leven veranderd van degenen die het kenden. Zij hebben The Secret toegepast in alle aspecten van hun leven: geld, gezondheid, relaties, geluk. Nu kunt u ook delen in The Secret. U zult inzien dat u een verborgen, nog ongebruikte kracht bezit, een ongekend vermogen om al uw wensen te realiseren.

De grootste geesten in de geschiedenis wisten het reeds: Plato, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.

'The Secret' bevat eeuwenoude wijsheid en inzichten van hedendaagse meesters. In dit boek vertellen zij hoe zij The Secret hebben ontvangen en gebruikt. Voor elk van hen was het een verbijsterende ervaring en hun verhalen zijn spannend en inspirerend. Stuk voor stuk laten zij zien hoe zij met The Secret konden bereiken wat ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

Specificaties

ISBN13:9789021565286
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:216
Druk:22

Lezersrecensies

3.3 van de 5
20 stemmen
5
5
4
3
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
De wet van succes
Bertrand Weegenaar 7 mei 2013 De discipline van persoonlijke effectiviteit kent een aantal goeroes, waarvan Napoleon Hill er wel uit springt. Napoleon Hill (1883 - 1970) was onderzoeker en was in de gelegenheid om meer dan 500 ondernemers, waaronder Andrew Carnegie en Thomas Edison, te bevragen waar hun succes vandaan kwam.
Alle interviews en artikelen (1)

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Secret (Nederlandstalig)