Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Authentiek onderhandelen

Over de menselijke kant van onderhandelen: bereik wat je wilt door jezelf te zijn

Paperback Nederlands 2021 9789022585771
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑02‑2021
20,99

Samenvatting

Leer authentiek te zijn in onderhandelingen, zodat je beter weet wat je nodig hebt en het zelfvertrouwen krijgt om daar ook om te vragen.

We onderhandelen de hele tijd, met iedereen. We doen niet anders. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat, in Authentiek onderhandelen leert Mori Taheripour ons dat élke onderhandeling persoonlijk is. Daarom helpt ze je eerst jouw voorkeuren te ontdekken en beter te begrijpen. Want als we onzeker zijn, saboteren we elke onderhandeling voordat-ie goed en wel begonnen is.

Wat ze telkens weer ziet in haar werk als universitair docent en in haar eigen leven, is dat de beste onderhandelaars empathisch, nieuwsgierig en aanwezig zijn. De essentie van onderhandelen zit in het gesprek en de menselijke connectie. Want wanneer we écht onszelf kunnen zijn, komen we onbevreesd voor onze belangen op en vinden we creatieve oplossingen waarbij iedereen wint.

Taheripour neemt ons op een eerlijke en persoonlijke manier mee in haar verhaal. Authentiek onderhandelen bestaat uit twee delen. Deel een gaat dieper in op wat ons als onderhandelaars in de problemen brengt: de verhalen die we onszelf en anderen vertellen. Deel twee gaat over de gesprekken waarin we wél een ‘ja’ krijgen. De gesprekken die je verder brengen door vooral jezelf te zijn.

"We denken vaak dat de beste onderhandelaar de hardste persoon in de kamer is. Authentiek onderhandelen van Mori Taheripour laat zien waarom dit niet waar is: 'Onze superkracht is ons vermogen om emotionele intelligentie te hebben in een gesprek.'" - goop.com

Specificaties

ISBN13:9789022585771
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:De Boekerij
Druk:1
Verschijningsdatum:12-2-2021

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Authentiek onderhandelen