Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zoeken en Vindgids Windows XP

Alle veelvoorkomende handelingen voor Windows XP handig van A-Z gerangschikt

Paperback Nederlands 2005 9789022949672
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Iedereen die gebruikmaakt van een computer loopt er geregeld tegenaan: 'Hoe kan ik ook alweer ?' Vul maar in: een euroteken maken, een snelkoppeling maken, de weergave van mijn bureaublad wijzigen, snel een bestand terugvinden. De mogelijkheden van het besturingssysteem Windows XP zijn zo veelzijdig dat het onmogelijk is om alle handigheidjes en trucs te onthouden. Dit boek bundelt op overzichtelijke alfabetische wijze alle veelgebruikte handelingen en heel veel minder gebruikte handelingen van Windows XP.

Dit boek is geschikt voor iedereen die snel het antwoord wil vinden op de 'hoe kan ik ook alweer'-vragen. En vraagt niet iedereen zich af hoe je toch zo handig en snel een bestand terug kunt vinden of een foto op het bureaublad plaatst?

Specificaties

ISBN13:9789022949672
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marco den Teuling

Marco den Teuling begon met een studie informatica maar eindigde na een talenstudie als vertaler. Door het vertalen van computerboeken kon hij deze twee interesses toch combineren. Als auteur heeft hij boeken geschreven over HTML, FrontPage, Microsoft Office en internet voor beginners. Daarnaast vervulde hij jarenlang de functie van systeembeheerder en 'interne helpdesk' voor een handelsonderneming. Momenteel verkoopt hij pc's en randapparatuur en is hij werkzaam als zelfstandig vertaler en auteur.

Andere boeken door Marco den Teuling

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zoeken en Vindgids Windows XP