Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Dip

Een boekje dat je leert wanneer je moet stoppen (en wanneer je moet volhouden)

Gebonden Nederlands 2007 9789022993767
Niet leverbaar.

Samenvatting

Alles wat de moeite waard is om te doen in het leven wordt gecontroleerd door De Dip.

De start van elk nieuw project (of een nieuwe baan, hobby of bedrijf) is uitdagend en spannend. Maar meestal loopt u gaandeweg tegen allerlei moeilijkheden aan die het minder leuk maken. Totdat u het absolute dieptepunt bereikt en alle plezier is verdwenen.

Dan vraagt u uzelf af of het al die moeite wel waard is. Misschien zit u slechts in een dip, een tijdelijke tegenslag waar u weer uitkomt als u maar doorzet. Maar misschien is het wel een cul-de-sac, een doodlopende weg waar u nooit uit gaat komen, hoe hard u het ook probeert.

Succesvolle mensen onderscheiden zich door onmiddellijk te stoppen als ze in een cul-de-sac belanden, terwijl ze gefocust en gemotiveerd blijven als het er echt toe doet. Seth Godin leert u in dit boek hoe u weet dat u slechts in een dip zit en hoe u deze overwint.

Dit boekje zal u helpen om een dip te herkennen die uw aandacht, inzet en talenten verdient. Als dat zo is zal 'De Dip' u inspireren om vol te houden. Zo niet, dan motiveert het u moed te vinden om te stoppen, zodat u ergens anders de beste in kunt worden.

Specificaties

ISBN13:9789022993767
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:110
Uitgever:AW Bruna
Druk:1

Lezersrecensies

4.6 van de 5
5 stemmen
3
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Seth Godin

Seth Godin is de auteur van veel bekende bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow en Tribes. Met zijn dagelijkse blog bereikt hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Als initiatiefnemer van The Carbon Almanac Network heeft hij zich opgeworpen als een prominente voorvechter van maatregelen tegen klimaatverandering.

Andere boeken door Seth Godin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Dip