Samenvatting
Van frisse, zomerse salades tot stevige, winterse kommen: in 'Super salade' vind je genoeg inspiratie voor maaltijden waarin de heerlijkste groenten en kruiden centraal staan. Met deze 60 verrassende recepten maak je van salades een doordeweekse feestmaaltijd, het hele jaar door. In het voorjaar is een salade van meloen en komkommer met geitenkaas, pistache en munt een heerlijk gerecht. 's Zomers is gebraden rundvlees met ananasrijst en chili in een uitgeholde ananas een gegarandeerde showstopper. In de herfst warm je je aan een paddenstoelen-ricottasalade met warme peer. En 's winters geniet je van de aardse smaken van bloemkool met puylinzen, tahini en kurkuma. Het enige saladeboek met echt grote maaltijdsalades en salades om te delen.
Specificaties
ISBN13:9789023016069
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Becht
Verschijningsdatum:5-2-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan