Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
, ,

Toolkit voor agile coaches en scrummasters

99 creatieve werkvormen en effectieve trainingsformats

Gebonden Nederlands 2021 9789024427581
Verkooppositie 864
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑04‑2021
49,99

Samenvatting

Veel organisaties stappen over op wendbare manieren van werken. Meestal in eerste instantie met Scrum of een variant daarvan. Uiteindelijk wordt de kern van Agile werken gevormd door mensen en hun onderlinge interacties.

Hoe dat eruitziet en hoe je dat het best faciliteert, wordt echter nergens omschreven. Vandaar dit boek. 'Toolkit voor agile coaches en scrummasters' bevat maar liefst 99 actieve werkvormen voor Agile teams en organisaties die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Kort en krachtig worden ze in dit boek uitgewerkt, zodat je er direct mee aan de slag kunt tijdens de diverse Agile meetings. Met tips, trucs en valkuilen.

Kortom, ben je Agile coach, Product Owner, Scrum Master, of zit je in een andere faciliterende rol in een Agile organisatie? Dan is dit boek speciaal voor jou! 'Toolkit voor agile coaches en scrummasters' is samengesteld door de Agile coaches van Prowareness WeOn.

Specificaties

ISBN13:9789024427581
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:19-4-2021
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Over Charlotte Bendermacher

Charlotte Bendermacher is Agile coach bij Prowareness WeOn.

Andere boeken door Charlotte Bendermacher

Over Cleo Kampschuur

Cleo Kampschuur is Agile coach bij Prowareness WeOn.

Andere boeken door Cleo Kampschuur

Over Rini van Solingen

Rini van Solingen (prof. dr. ir.) is spreker, schrijver, docent en ondernemer. Hij is deeltijdhoogleraar Global Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Daar leidt hij het onderzoek en onderwijs rond wereldwijd gedistribueerde softwareteams. Ook geeft hij regelmatig college aan Universiteit Nyenrode in masterclasses en MBA’s. Tevens is Rini CTO bij Prowareness, waar hij als strategisch consultant helpt bij het succesvol doorvoeren van Agile transformaties en het bouwen van Responsive Enterprises. Hij is een van de hoofddocenten van de masterclass www.Leading-Agile-Transformations.com. Rini is auteur van een aantal managementboeken, waaronder De Kracht van Scrum (samen met Eelco Rustenburg), Scrum voor Managers (samen met Rob van Lanen), De Responsive Enterprise (samen met Vikram Kapoor) en De Bijenherder. Deze boeken zijn ook verschenen in het Engels en het Duits.

Andere boeken door Rini van Solingen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Toolkit voor agile coaches en scrummasters