Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachingskalender 2021 - Scheur je los in 2021

Scheurkalender (h) Nederlands 2020
Verkooppositie 2424
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

- Van werkpraktijk tot weekendgevoel.
- Voor iedereen die eigen (of andermans) vastzittende gedachten durft uit te dagen.

'Scheur je los uit denken dat vastzit' is het motto van de Coachingskalender. Hoe doe je dat? Daar is geen standaardrecept voor: ieder mens, elk team, elke organisatie is nu eenmaal anders. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Doordeweeks duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisie.

Of je nu coach, manager, hr‑professional of adviseur bent: laat je in 2021 uitdagen om door te denken, geïnspireerd te raken en je creativiteit te ontwikkelen. Houd de inzichten vooral niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging.

Specificaties

ISBN13:9789024428823
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:640
Druk:1
Verschijningsdatum:4-8-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2021 - Scheur je los in 2021