Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De purpose challenge

Vind voldoening en betekenis op je werk door verandering van binnenuit

Paperback Nederlands 2021 9789024434916
Niet leverbaar.
24,90

Samenvatting

Een boek voor wie op zoek is naar meer voldoening, geluk en betekenis op het werk. De Purpose Challenge leert je werken op een manier die goed is voor jezelf én voor je omgeving.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar meer betekenis in hun werk. Ze willen een baan die 'ertoe doet', waarin ze anderen kunnen helpen of waarin ze bij kunnen dragen aan een betere wereld of een schoner milieu. Onderzoek toont echter aan dat 70% van de medewerkers zich niet betrokken voelt bij zijn of haar werk. Het is tijd om daar iets aan te doen!

'De Purpose Challenge' helpt je in tien stappen om gevoel van betekenis in je werk te vergroten en vast te houden. Door middel van praktische tips en oefeningen leer je hoe werken vanuit betekenis niet alleen goed is voor jezelf, maar ook hoe het bijdraagt aan een gezondere organisatie en zelfs aan een gezondere aarde. Door je eigen werkgeluk te vergroten en op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, verander je je organisatie van binnenuit. De transitie naar een betekenisvolle manier van werken is begonnen en jij kunt daarin de change leader zijn!

Specificaties

ISBN13:9789024434916
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Judith Manshanden

Judith Manshanden is auteur, sociaal ondernemer, psycholoog, TEDx spreker en oprichter van Orenda, een bureau dat bedrijven helpt om beter in contact te staan met hun omgeving en zichzelf. Ze opende het GEEF Café waar de klant de prijs bepaalt en schreef in 2016 Tijd voor nieuwe zaken. Daarin breekt Judith een lans voor een socialere manier van ondernemen en organiseren.

Andere boeken door Judith Manshanden

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De purpose challenge