Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachingskalender 2008 Scheur je los!

Scheurkalender (h) Nederlands 2008 9789024499113
1
Voormalig Nr. 1Totaal 160 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Scheur je los in 2008

Hij is er weer! Hij heeft inmiddels een vaste plek op het bureau van zelfbewuste mensen: de Scheur je los-coachingskalender. Dit jaar met speciale aandacht voor geluk en gelukkig worden. En met 26 manieren om mensen in beweging te krijgen.

Het is het ideale (relatie)geschenk voor het najaar. Heeft u ook niet altijd zin of tijd om van die dikke boeken te lezen, maar wilt u wel aan coachen, veranderingsmanagement en persoonlijke ontwikkeling doen? Soms heeft u aan een aantal serieuze of relativerende reminders genoeg om in beweging te komen. De 'Coachingskalender 2008' biedt een palet van 365 uitspraken en teksten over coachen vanuit visie, competenties, teamcoaching, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit. Een ideaal najaarsgeschenk voor medewerkers of zakelijke relaties.

Voor coaches en gecoachten maar vooral voor mensen die de regie van hun leven zelf in handen hebben of willen nemen. Met dagelijks een oneliner en tekst over (zelf)coaching, verandermanagement, leiderschap en opvallende verschijnselen in organisaties en daar buiten!

Serieus én met een knipoog.

Aty Boers en Marijke Lingsma vormen wederom het Scheur je los-duo en worden omringd door een aantal meeschrijvers vanuit diverse invalshoeken. Een ideaal geschenk voor het najaar, voor personeel of zakenrelaties. De winkelverkoopprijs van 'De Coachingskalender 2008' is 15,90. Bij afname van meerdere exemplaren gelden de volgende kortingen:

10-29 exemplaren: 10%
30-99 exemplaren: 15%
100-249 exemplaren: 20%
250-499 exemplaren: 22,5%,
500 of meer exemplaren: 25%

Specificaties

ISBN13:9789024499113
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:366
Verschijningsdatum:1-9-2007
Hoofdrubriek:Algemeen management
Serie:PM reeks

Lezersrecensies

4.0 van de 5
172 stemmen
29
17
5
1
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Aty Boers

Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) in Amsterdam waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van procesverbetering, organisatieverandering en lean en agile verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie. Samen schreven ze het boek ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’ en ’75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching’. Daarnaast is Aty auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek.

Andere boeken door Aty Boers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2008 Scheur je los!