Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spiritualiteit werkt in je werk

Praktische tips om zinvol aan het werk te zijn

Ingenaaid Nederlands 2007 9789025958282
Niet leverbaar.

Samenvatting

Werk biedt veel meer dan een salaris: het geeft u ook de kans om innerlijk te groeien en het beste uit uzelf te halen. Door uw werk kunt u uw spiritualiteit verdiepen. Hoe wordt u een boeddha in de vergadering en achter de computer?
Dit boek geeft concrete adviezen die u in de werksituatie kunt toepassen, zoals gestaag en ontspannen resultaten behalen of aandacht en geduld hebben voor moeilijke cliënten. Als u uw werk doet met zorg en aandacht, ervaren uw klanten en collega's kwaliteit en gaat u zelf aan het eind van de werkdag met voldoening naar huis.

Specificaties

ISBN13:9789025958282
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:92
Uitgever:Ten Have
Druk:1

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lenette Schuijt

Lenette Schuijt is organisatiekundige en directeur van Crystal River Consultancy in Amersfoort. Ze begeleidt organisaties op het gebied van leiderschap, inspiratie en zingeving, visieontwikkeling en zelfsturing. Ze ontwikkelt leiderschaps- en veranderprogramma’s en voert deze uit voor de rijksoverheid, scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Daarnaast biedt ze executive coaching aan en individuele retraites waarin mensen zich kunnen bezinnen op hun werk en leven. Lenette Schuijt is auteur van verschillende publicaties, waaronder 'Leiderschap voor een mooiere wereld' (Asoka, 2009), 'Met ziel en zakelijkheid' (Scriptum, 2001, 2009) en 'De kracht van bezieling' (Scriptum, 1999). Daarnaast publiceert ze regelmatig artikelen in vakbladen en op Managementsite.nl.

Andere boeken door Lenette Schuijt

Inhoudsopgave

1. Je werk goed doen
2. Vruchten plukken
3. Werken als een boeddha
4. Samenwerken
5. Mensen van dienst zijn
6. Meebewegen
7. Waardig tegenover elkaar staan

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spiritualiteit werkt in je werk