Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Samen vernieuwen in de praktijk

Toolbox om werk te maken van innovatie

Spel (h) Nederlands 2009 9789031374663
Niet leverbaar.

Samenvatting

Dit boek en de bijbehorende werkvormen bieden handvatten voor het werken aan het vinden van slimme oplossingen voor lastige vraagstukken. Het is gebaseerd op het onderzoek naar leren en innoveren dat de afgelopen jaren door de auteurs is verricht. Deze studies en de resultaten ervan hebben zij beschreven in diverse wetenschappelijke en praktijkgerichte artikelen, congresbijdragen en een proefschrift.

Ambitie van de auteurs is om de resultaten ook toepasbaar te maken voor de praktijk. Juist omdat het onderzoek aanknopingspunten bevat om te werken aan vraagstukken die zich voordoen in de werkpraktijk van alledag. Dat was de belangrijkste reden om dit boek te maken en de werkvormen uit te werken. De beschreven principes en werkvormen zijn allemaal beproefde manieren van werken waar de auteurs zelf al veel ervaring mee hebben opgedaan en die hun waarde hebben laten zien voor vernieuwingstrajecten.

Specificaties

ISBN13:9789031374663
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:77
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2009
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Samen vernieuwen in de praktijk
Ilja Jacobs | 9 februari 2010
Een toolbox om werk te maken van innovatie. Dat is wat 'Samen vernieuwen in de praktijk' wil zijn. Suzanne Verdonschot, Paul Keursten en Marloes van Rooij onderbouwen de dagelijkse praktijk met theorie en dat heeft meerwaarde. Door de titel en de ondertitel 'werk maken van innovaties' verwachtte ik ook vernieuwende vormen om samen te werken. Echter de vernieuwing ontstaat door verschillende soorten ontwerpen te combineren en daardoor een nieuwe oplossing voor een 'probleem te vinden'. Dat maakt de toolbox de moeite waard om te lezen en erbij te pakken als je moeilijke problemen moet oplossen in de praktijk.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Samen vernieuwen in de praktijk