Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Haal het beste uit jezelf! Deel 1: communiceren, samenwerken en professionaliseren - Docentenboek incl. studentenboek

Activerende werkvormen voor inspirerende bijeenkomsten

Gebonden Nederlands 2010 9789031378098
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit pakket bestaat uit het docentenboek deel 1 en het studentenboek deel 1

Met behulp van het docentenboek kunt u uw studenten optimaal en doelgericht begeleiden bij het vergroten van de competenties communiceren, samenwerken en professionaliseren. Bij deze competenties horen acht themas die verdeeld zijn over verschillende bijeenkomsten. De bijeenkomsten in dit boek zijn opgebouwd volgens het lesconcept van activerend opleiden.

Dit concept, gebaseerd op de leerstijlen van Kolb, gaat uit van het consequent doorlopen van de vier fasen van het ervaringsleren.Bij de keuze van de werkvormen is rekening gehouden met de verschillende soorten intelligenties. Met de kant-en-klare programma's creëert u binnen de slb- of regielijn een goede samenhang tussen de verschillende bijeenkomsten. De kans op gemotiveerde studenten is daardoor groter en het rendement van de bijeenkomsten neemt toe.

Het boek beschrijft veertig bijeenkomsten van maximaal anderhalf uur met ruim veertig activerende werkvormen, zoals ijsbrekers, spelvormen, discussievormen en werkopdrachten. Deze werkvormen worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Bij het boek zit een dvd waarop alle benodigde leermiddelen (opdrachten, Powerpointpresentaties, testen enz.) staan. Dit maakt dat u zonder moeite kunt zorgen voor inspirerende bijeenkomsten.

Specificaties

ISBN13:9789031378098
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:204
Druk:1
Verschijningsdatum:17-9-2010
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lia Bijkerk

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit (www.edufit.nl). Ze ontwikkelt onderwijs, doet onderzoek,adviseert, coacht en verzorgt trainingen en workshops rondom het thema activerend opleiden.Lia heeft bijna 30 jaar ervaring in het maken en toepassen van activerende werkvormen. Lia heeft eerder producten uitgebracht die goed aansluiten bij 'Werken met actiekaarten'

Andere boeken door Lia Bijkerk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Haal het beste uit jezelf! Deel 1: communiceren, samenwerken en professionaliseren - Docentenboek incl. studentenboek