Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Iedereen beter

Een toolbox voor zorginnovatie

Paperback NL 2019 9789036822862
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit boek biedt een coherent stappenplan om zorginnovaties succesvol te ontwikkelen en te implementeren. Het stappenplan is gebaseerd op de Owls Breakthrough-methode én op ruim veertien jaar praktijkervaring van innovatieplatform VitaValley. Het boek is bedoeld voor bestuurders, beleidsmakers, stafpersoneel en zorgprofessionals die met impact willen innoveren.

Iedereen beter laat zien hoe u het innovatieproces vormgeeft, hoe u de gebruiker erbij betrekt en hoe u bestuurders, staf en stakeholders in één proces met elkaar verbindt. Ook leest u over het contracteren van zorginnovatie en wat er nodig is voor duurzame inbedding. Erg nuttig, want in de zorg is er aan innovatie geen gebrek, maar de implementatie en opschaling blijken niet altijd succesvol.

Het eerste deel van het boek beschrijft elke stap van het zevenstappenplan uitvoerig. Met twee of meer uitgewerkte tools om de stap uit te voeren en casusbeschrijvingen die illustreren hoe u deze tools kunt gebruiken.

Het tweede deel gaat dieper in op innoveren in de zorg en de Owls Breakthrough-methode. Op de platforms van BSL vindt u de actuele inzichten en ervaringen op het gebied van innovatie. Deze ondersteunen de theorie uit dit boek.

Iedereen beter is geschreven onder redactie van Maarten J. Verkerk (bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie en zelfstandig consultant op het gebied van innovatie), Dik Hermans (bestuurder van VitaValley) en Paul Iske (hoogleraar Open Innovation & Business Venturing).  Henk van den Breemen (voorzitter van The Owls Foundation) was adviseur van de redactie.

Specificaties

ISBN13:9789036822862
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Bohn Stafleu van Loghum
Verschijningsdatum:15-1-2019
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Iedereen beter