Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Microsoft 365 Media en vormgeving - combipakket

Paperback Nederlands 2020 9789037257793
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Met Roadmap 365 leer je wat je nodig hebt als het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365. Voor het domein Media en Vormgeving is er met de learning blocks lesmateriaal samengesteld dat exact aansluit op kerntaken en werkprocessen van onder andere de kwalificatiedossiers (kd’s):
- Medewerker evenementenorganisatie 4
- Medewerker marketing en communicatie 4
- Mediamanager 4

Een medewerker marketing en communicatie heeft een diversiteit aan werkzaamheden. Het maken van PowerPointpresentaties is daarvan een onderdeel, compleet met hand-outs en speakersnotes. Maar ook het e-mailen naar klanten, het schrijven van teksten en het maken van verslagen behoren tot het takenpakket. De apps Outlook en Word spelen hierbij een ondersteunende rol. Ook budgetten zijn een belangrijk onderdeel van het takenpakket. De app Excel is onmisbaar wanneer het gaat om het maken van financiële analyses en het bewaken van budgetten. Al deze vaardigheden en apps komen in het lesmateriaal aan de orde. Maar zeker zo belangrijk is dat alle actuele en nieuwe features van Microsoft 365 worden toegepast.

Wil een student excelleren in een app dan zijn er learning blocks voor de certificering van Microsoft Office Specialist of Expert. Het keuzedeel Verdieping Software zorgt voor de uren die hiervoor nodig zijn. Met de domeinboeken van Roadmap 365 volg je altijd de beste route voor jouw beroepspraktijk.

Roadmap 365 is meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365. Onze lesmethode is erop gericht om je de apps van Microsoft 365 eigen te maken en je kennis en vaardigheden op te laten doen voor het efficiënt uitvoeren van taken in de beroepspraktijk of studie.

Specificaties

ISBN13:9789037257793
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:418
Druk:1
Verschijningsdatum:12-10-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Microsoft 365 Media en vormgeving - combipakket